Niestety z biegiem czasu muszę stwierdzić, że ten lekarz robi coraz gorsze wrażenie. Może i posiada wiedzę i intencje nie najgorsze, ale jest duże ALE. Liczy się dla niego tylko jej zdanie i jest w stanie nawet podważyć diagnozę innego lekarza albo powiedzieć, cytuje:"na pewno nie byli Państwo u mnie, bo ja takich kropli nie przepisuje", oczywiście z wyższością w głosie. Dzieci według niej mają stać na baczność i nie mogą rozmawiać, tu też cytuję:"bo jak się nie uspokoją to jedno wyjdzie na korytarz". Zaznaczę, że u innego lekarza dziecko bez problemu mogło rozmawiać, zadawać pytania doktorowi, na które on odpowiadał w ciekawy dla dziecka sposób plus pokazywał dziecku w swoim telefonie zdjęcia z zoo i mogło bawić się zabawką. Wyszło od niego zadowolone a od Pani Komorowicz tylko zestresowane i z przekonaniem, że coś jest z nim nie tak, bo jest teraz bardzo wrażliwe pod kontem tego co Pani doktor uważa za problem a według innych specjalistów jest w normie. Więc wizyty u tej osoby spowodowały teraz u dziecka uraz, który wymaga dużego nakładu pracy. Poza tym znam wielu innych rodziców, którzy też się skarżą na tego lekarza, albo zupełnie już z niego zrezygnowali i zmienili na innego.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Byłam kilka razy na wizycie u Pani Doktor z dzieckiem. Nie polecam. Źle postawiona diagnoza, przez miesiąc dziecko chodziło z zapaleniem płuc s od Pani Doktor słyszałam, że wszystko dobrze. Dziecko zdrowe. Dopiero po wykonaniu przez nas prywatnie RTG klatki piersiowej okazało się, że są zmiany zapalne na płucach. Lekarz niekompetentny, wszystko wie najlepiej i nie przejmuje się małym pacjentem. Jak coś się odezwałam na wizycie to zaraz była cięta riposta. W innym miejscu i od innego lekarza po 10 minutowej rozmowie i po wykonaniu badań dowiedziałam się więcej na temat zdrowia mojego dziecka niż u w/w lekarki przez 5 lat chodzenia na wizyty. I to dość istotnych rzeczy, o których powinnam wiedzieć od początku. NIE POLECAM
Swietny lekarz pediatra i dobry człowiek. Polecam szczerze pania doktor, jest wnikliwa, rozsądna i ma dobre podejście do dzieci.
Pani dr Joanna Komorowicz to bardzo kompetentna, solidna, dokładna i rozsądna lekarka.Poza tym bardzo miła i ma świetny kontakt z dziećmi, można jej w pełni zaufać
Pani Doktor bardzo dokladna szuka przyczyn choroby dziecka, traktuje powaznie spostrzezenia rodzica, mila I sympatyczna w kontakcie z dzieckiem, jesli jest koniecznosc wykonuje potrzebne badania majce na celu postawienie trafnej diagnozy. Polecamy I Dziekujemy
Lekarka moim zdaniem bardzo kompetentna, dokładna, sympatyczna i życzliwa, dzieci ją uwiebiają. Szczerze polecam tę pediatrę.
Jestem bardzo zadowolona z naszej nowej pani dr pediatry, dobrze leczy, jest dokładna, cierpliwa, dobrze wytłumaczy jak postepowac.
Pani doktor ma dużą wiedzę i wiele serca do małych pacjentów, jest prawdziwym lekarzem z powołania jakich mało obecnie.
Bardzo solidna i kompetentna lekarka, stawia trafne diagnozy i mądrze leczy nie nadużywając antybiotyków. To najlepszy pediatra jakiego znam w Kielcach