Najlepszy fachowiec w pomorskiem , kompetentna ,miła , same + .Oby inni lekarze brali z pani doktor przykład .
Ja też nie polecam... oszczędzę komentarza... Pani ton głosu pretensjonalny i pobudzony wystraszyłam się na pierwszej wizycie...
Jest wspaniałym lekarzem, potrafi szybko zdiagnozować pacjenta, opinie które są negatywne wypisuje jedna i ta sama osoba, łatwo stwierdzić ten sam sposób budowy gramatycznej. Pozdrawiam Hejtera, pani Asiu trzyma się Pani.
nie miła nie przyjemna spóźnia się lub w cale nie przychodzi lepiej szukać innego lekarza czas przejść na emeryturę i przestać niby leczyć ludzi !
beznadzieja nie przyjemna i się źle odnosi odechciewa się korzystania z takiej pomocy ! nie polecam nikomu !
Potrzebowałem pomocy, specjalisty myślałem że mi pomoże tak się nie stało ordynarna wręcz odechciewa się rozmawiać z takim lekarzem nie pomogła nie słucha przepisuje tylko leki... nie polecam odradzam szkoda czasu jeszcze gorzej po wizycie u tej lekarki.
Beznadziejna brak podejścia do pacjenta wiecznie spóźniona.... nie zna się na chorobach, traktuje pacjentów jak zło konieczne, brak empatii i zrozumienia i podniesiony ton na wstępie nie słucha pacjenta odradzam!
Nie polecam Lekarka nie przyjemna nie ma podejścia do pacjenta to nie lekarz to pseudo psychiatra powinna być przebadana przez innych lekarzy psychiatrów powinna mieć zabrane uprawnienia do wykonywania zawodu nie zna się na niczym jest nie miła i nic nie pomaga za to najlepsza w wypisywaniu leków i papierów pod stołem nie polecam
pracuje w szpitalu psychiatrycznym, bardzo dobrze dobiera leki, zna najnowsze leczenie, jest empatyczna, w chorym pacjencie widzi cierpiącego człowieka
Pa i doktor umówiła mnie na wizytę w piątek między godziną 16.00 a 18.00. Ale niestety nie zaszczycila mnie swoją obecnością w gabinecie. Byłam o 17.00. A za mną jeszcze 3 osoby. Z gabinetu wys la jakąś kobitka i powiedziała cytuje - dziś już nie ma Pani doktor !!! Masakra całkowity brak szacunku do pacjentów. I jak taki ktoś może Ci pomóc w trudnych sprawach i w chorobie? Nie polecam. I należy szybko uciekać od takich- pożal się Boże- specjalistów.