Polecam Panią Doktor z czystym sercem i sumieniem! Wspaniały człowiek! Cierpliwy, empatyczny, pomocny! Najlepsza!! ❤️❤️❤️
Polecam! To jedyny stomatolog do którego chce chodzić mój syn. Inna sprawa, że on chodzi do "Pani Asi"a nie do lekarza ;). Przesympatyczna i bardzo kompetentna. Nigdy nie musiała poprawiać swojej pracy.
Stomatolog super, przesympatyczna Pani, bardzo delikatna, w razie bólu uzupełnia znieczulenie, jak jego mało-dokłada.Super profesjonalistka...
BARDZO DOBRY SPECJALISTA, ZBYT MAŁA SKALA BY OKREŚLIC JEGO BARDZO WYSOKIE KOMPETENCJE
przesympatyczna osoba- już nie boję się chodzić do dentysty. polecam wszystkim którzy mają uraz i się boją
JEST NAJLEPSZYM STOMATOLOGIEM W PŁOCKU. LECZĘ SIE U NIEJ JA, MOJA RODZINA I ZNAJOMI - WSZYSTKIM JĄ POLECAM. JEST BARDZO DOBRYM FACHOWCEM, JEST PRZESYMPATYCZNA, I BARDZO DELIKATNA. NIESTETY TRZEBA TROSZECZKE CZEKAĆ NA WIZYTĘ, ALE TO DLATEGO, ŻE MA BARDZO DUŻO PACJENTÓW, KTÓRZY CHĘTNIE DO NIEJ WRACAJĄ. BO JEST NAJLEPSZA!!! :)
JEST NAJLEPSZYM STOMATOLOGIEM W PŁOCKU.
Super lekarz!!!!!Według mnie i całej mojej rodziny oraz znajomych, którzy sa pod opieka Pani Nowalinskiej Solki jest to najlepszy STOMATOLOG w Płocku!!!
Super polecam z własnego doświaczenia.Tak przemiłej osoby i dobrego stomatologa w Płocku nie znajdziecie
Bardzo kompetentna stomatolog, uprzejma, wyrozumiala i w pelni poswieca swoj czas pacjentom.
Jest przemiła, leczę u niej zęby od kilku lat. Moja rodzina i znajomi też. Wszyscy są zachwyceni!