lekarz Joanna Skiba

1,8

4,0
3,0
4,0

Byłam pacjentką pani doktor i uważa, że to osoba na odpowiednim stanowisku, konkretna. Bardzo dokładnie wyjaśniła proces całego leczenia.

Wizyta z dzieckiem była skrajnie nieprofesjonalna. Pani doktor sprawiała wrażenie osoby rozchwianej emocjonalnie, zdystansowanej i kompletnie niezainteresowanej pacjentem. Nie patrzy w oczy, nie słucha, odpowiada chłodno, niemal z pogardą. Po wysłaniu nas na RTG, wróciliśmy z wynikiem, a ona – zamiast omówić sytuację – rzuciła: „Ale w czym tkwi problem?”. Gdy zacząłem odpowiadać, zirytowana przerwała mi, mówiąc że „przecież wie”, po czym kompletnie mnie zignorowała i zaczęła rozmawiać wyłącznie z dzieckiem. Na koniec lakonicznie rzuciła, że „potrzebny jest but ortopedyczny” – bez słowa wyjaśnienia, bez żadnej informacji o stanie zdrowia …

Na koniec lakonicznie rzuciła, że „potrzebny jest but ortopedyczny” – bez słowa wyjaśnienia, bez żadnej informacji o stanie zdrowia dziecka, rokowaniach, postępowaniu. Dopiero gdy sam zapytałem o potwierdzenie wizyty, otrzymałem zdawkową odpowiedź: „W rejestracji”. Tam po dłuższym oczekiwaniu dopiero pielęgniarka, która wcześniej była obecna w gabinecie, wręczyła mi skserowaną kartę – z informacją o skręceniu i konieczności kontroli za tydzień – o czym lekarka w ogóle nie raczyła nas poinformować.

Brak kultury, brak podstawowej komunikacji, absolutny brak empatii. Odniosłem wrażenie, że pani doktor ma poważne problemy emocjonalne i nie powinna pracować z dziećmi ani z ludźmi w ogóle. Jeśli zależy Wam na godnym i profesjonalnym leczeniu – omijajcie ten gabinet szerokim łukiem.

Pani doktor bardzo niemiła, nie tłumaczy opiekunowi jakie czynności ma zamiar wykonywać. Stosunek do pacjenta (małego dziecka) bardzo chłodny, wręcz niechętny - mocne 1/5

2,0

Brak podejścia do pacjenta ,Nie odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu Czy tym lekarzom jest tak bardzo źle 🤔🤔Nie mam pojęcia

3,0

Brak profesjonalnego podejścia do pacjenta. Bardzo wyraźna niechęć ze strony pani chirurg do podjęcia dialogu z pacjentem, w pewnym momencie wydawało mi się że jest wręcz oburzona tym że ma pacjenta. Nie polecam

Nie polecam

2,0

Szkoda słów. .. tekstem "nie powiedzieli wam, że tu jest strajk i nie ma komu leczyć " powitała nas przed północą z dzieckiem ze złamaniem. .. nie polecam, lepiej jechać na Rzeszów