lekarz Joanna Woźniak

2,3

Miło, dokładnie, empatycznie. Świetnie rozładowany stres pacjenta. Widać było ogromne doświadczenie.

Robiłam u pani doktor kolonoskopię a później gastroskopię. Pani doktor ma paskudne podejście do pacjenta- jest nieuprzejma, nieczuła i po prostu wredna. Ze względu na duże problemy zdrowotne mimo przygotowywania się do kolonoskopii fortransem nie udało mi się do końca oczyścić jeli i podczas badania dalej napływały płyny z resztkami pokarmowymi co się pani doktor bardzo nie podobało. Mówiła, że "Jezu, jaki tu bałagan, nic nie widać w tym bałaganie" etc. Mimo moich zapewnień o przygotowywaniu się do badania pani mi nie wierzyła (chociaż takie zachowanie organizmu mogło być pomocne w celach diagnostycznych i traktowane jako objaw), przepytywała mnie dokładnie ile i jak piłam fortransu. Badanie robiła bardzo agresywnie, aż mi łzy leciały. Jak doszła do końca jelita na odczepnego pobrała jedną próbkę i od razu wycofała endoskop. Mimo że wszystko widziałam, pani doktor nie przeprowadziła badania uważnie. Uważam, że badanie jest niemiarodajne i niestety będę musiała je powtórzyć.
Przy gastroskopii pani doktor zachowywała się tak samo, endoskop wciskała na siłę, jakby się gdzieś spieszyła. Z żołądka i dwunastnicy pobrała łącznie 6 wycinków. Gastroskopia była na pewno bardziej miarodajna niż kolonoskopia.
Po wizycie u pani doktor na drugi dzień nie byłam w stanie pójść do pracy bo byłam tak obolała. Dodatkowo czułam się upokorzona i zaniedbana. Zdecydowanie nie polecam.
Zaznaczę że badania robiłam w prywatnej placówce- czyli zapłaciłam dużo pieniędzy za przedmiotowe traktowanie.

Nie polecam.W 2018 wykonała kolonoskopię ,rozpoznanie polipektomia,a po 2 latach rak jelita grubego z meta do płuc i wątroby.Specjalisci w tej dziedzinie mówią to nie jest możliwe,rak jelita grubego to 10 lat do takiego stanu. Źle zrobiona kolonoskopia,niedokładnie.😢😢😢