lekarz Jolanta Kaczyńska-Knigawka

2,8
2,8
2,6

Żałuje,że w niedziele poświęcilam czas, by iść do lekarza. Niemiła, nieuprzejma, siedząca jakby za karę. Na moje dolegliwości odpowiedziała, ze tak bywa.Dzisiaj znów musiałam iść do innego lekarza, bo gorączka 3 dzien nie mija i niestety jednak mam grypę. Nie radzę,szkoda czasubi nerwów na tak niemiła osobę! Mam nadzieje , ze to przeczyta i zacznie sie bardziej starać !

zwykły gryzipiórek; zaleci to co już zalecił lekarz rodzinny, zrobi podstawowe badania w stylu: dotknąć palcem nos, podnieść nogę itp. Może za kasę przykłada się bardziej.