Brak zainteresowania , kompletna ignorancja i znieczulica. Kiedyś doktor miała więcej czasu i przynajmniej udawała , że interesują ją problemy pacjenta. Teraz widocznie popularność uderzyła do głowy i czas to pieniądz więc po co go marnować. Nie polecam jeżeli komuś zależy na swoim zdrowiu
Moja wizyta przebiegała w miłej, wspierającej atmosferze. Pani doktor ma indywidualne podejście do pacjenta, bardzo trafnie dobiera leki. W razie konieczności zmiany leczenia mogę w każdej chwili w ramach ostatniej wizyty , nieodpłatnie zgłosić się do gabinetu i uzyskać pomoc. Wizyty nie są sztampowe, czas przeznaczony na wizytę, w przeciwieństwie do innych lekarzy, odpowiednio długi. Polecam wszystkim potrzebującym.
lekarz z powołania, fachowe podejście do pacjenta, cierpliwa i z uwagą wysłucha człowieka, psychiatra i psycholog w jednym .
Najlepsza z psychiatrów,których odwiedziłam.Po wizytach u pani doktor powracam na nowo do życia,mam dobrze dobrane leki nowej generacji,które nie uzależniają.Jest niezawodna,poświęca mi dużo uwagi i cierpliwości.
leczę się u pani doktor od dłuższego czasu - zawsze miła, choć potrafi też pokazać pazur jeśli chodzi o dobro pacjenta :) Bardzo dużo mi pomogła. Polecam. I nie tylko dlatego, że jest jednym z niewielu psychiatrów na naszym terenie.
Rewelacja! Doskonały kontakt z pacjentem, wnikliwa analiza. Polecam!
Rewelacja! Doskonały kontakt z pacjentem, wnikliwa analiza. Polecam!
świetny lekarz,świetne podejście, prawie sama przyjemność jesli można tak wogóle powiedziec o wizycie u psychiatry :-) Minusem jest duża liczba pacjentów, a co za tym idzie czasem długo trzeba czekać na wizytę, ale warto!
Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek, potrafi wzbudzić poczucie lepszego jutra, gorąco polecam
Najlepszy psychiatra jakiego poznałem.Dyskretna, profesjonalna,zaangażowana w terapię i właściwy dobór leków.
Fachowość i zrozumienie to sa główne atuty Pani doktor Kuczyńskiej! POLECAM GORĄCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!