Pomimo wielu negatywnych opinii ja osobiście chodzę do pani doktor od 5 lat . Jest moim najbardziej zaufanym lekarzem. Pomogła wyleczyć chorobę. Gdy zaczęłam do niej uczęszczać byłam młodą niewiedząca o co zapytać dziewczyną a pani doktor wszystko wytłumaczyła pokazała jak badać piersi dopasowała antykoncepcje. Nie powiem że polecam bo nie wiem jak wyglądają inne wizyty ale moje są zawsze takie jakich bym oczekiwała .
Witam przeniosłam się do niej bo słyszałam że jest ok. Ale jednak opinie w internecie nie kłamią mimo upływu lat. Staramy się z mężem o dziecko i poszlismy bo brak @od 2 Mc mimo negatywnego testu a ona rozklada ręce i mowi mi że ona nic mi na to nie poradzi ona się tym nie zajmuje bo ona nie ma tu usg i trzeba iść prywatnie zrobić bo u nich długo się czeka na usg. Moje zdziwienie było przeogromne. Drogie Panie ONA JEST GINEKOLOG POŁOŻNIK a nie jest w wstanie mnie zbadać. Jak szybko weszlam tak wyszlam. I już mnie nie dziwi ze przed drzwiami były same starsze babeczki. Kobitki nie polecam.
Nie byłam zadowolona z wizyty, niby badanie ok, ale nie byłam w pełni zadowolona, bez badań dodatkowych, zbadała nie uwzględniając moich dolegliwości
Strasznie nie miła Kobieta, w ogóle nie tłumaczy problemu, nie robi żadnych badań, nieuprzejma szczególnie dla młodych dziewczyn. Zdecydowanie nie polecam.
Bardzo dobry lekarz. Szybko, sprawnie, wszystko dobrze wytłumaczy. Polecam bardzo Panią doktor!!!
Jako wizyty u tego rodzaju lekarza z gruntu nie należą do najprzyjemniejszych to trudno powiedzieć, że badanie jest przyjemne, ale na pewno dzięki Pani doktor nie jest tak nieprzyjemne jak mogłoby być. Szybko, sprawnie i jakoś tak niezauważalnie. Chodzę wyłącznie na wizyty kontrolne, nie miałam jeszcze okazji nic leczyć, ale zawsze otrzymałam odpowiedź na nurtujące mnie pytania i byłam uprzejmie traktowana. Polecam kobietom bojącym się ginekologa.