lek. dent. Józef Krupiński

3,7
3,8
3,6
3,8

Bardzo dobry chirurg stomatolog. Godny polecenia specjalista. Usuwał mi ósemkę, bez bólu, bez powikłań. Całość zabiegu odbyła się w sympatycznej atmosferze, którą stworzyli Pan Doktor i jego asystentka

STANOWCZO NIE POLECAM . pan doktor zachowuje sie niekompetentnie .nie tłumaczy co brać odrazu po zabiegu , wygląda to jakby leczył z przymusu .trudne przypadki to widocznie nie jest domena pana doktora . + zero delikatność , jak rzeźnik .

Dzisiaj byłem u p. dr J.Krupińskiego.Strach był potworny ale już po wszystkim:) Podejście ze strony Doktora i jego asystentki do pacjenta perfekcyjne.Zero bólu,chwila moment i po ząbku.Polecam wszystkim:)

MĘCZĄCA I BOLĄCA ÓSEMKA! Dzisiaj wybrałem się do S-ca do gabinetu Doktora J.Krupińskiego.Strach był potworny ale już po wszystkim:) Podejście ze strony Doktora i jego asystentki do pacjenta perfekcyjne.Zero bólu,chwila moment i po ząbku.Polecam wszystkim:)

Pan doktor jest świetnym stomatologiem. Usunął mi szybko i sprawnie ząb. Cierpliwie wszystko tłumaczy, uspakaja pacjenta. Lekarz z bardzo dużym poczuciem humoru, co odwraca uwagę od wykonywanego zabiegu. Polecam