Józefów

Reumatolog

Gabinet Reumatologiczno-Internistyczny
Iglasta 1
05-410 Józefów

wspaniały lekarz, ma dobra intuicję, trafnie diagnozuje pacjenta.polecam, warto także posłuchać wskazać Pani Doktor.

lekarz Aleksandra Golik

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Miejska w Józefowie
05 - 420 Józefów ul. M.C. Skłodowskiej 5/7
Józefów

Lekarz z powołania. Wytłumaczyła wszystko, a przede wszystkim wysłuchała. Odpowiedziała na każde pytanie

lekarz Paweł Siennicki

Medycyna estetyczna

Asnyka 2
05-410 Józefów

Wspaniały lekarz, godny zaufania, wyrozumiały, cierpliwy, pacjent czuje się bezpieczny i zrozumiany. Nawet idąc do lekarzy, prywatnie nie często spotykam się z taką życzliwością lekarza do pacjenta. Pozdrawiam serdecznie Krystyna
Opinia dodana przez: Krystyna

dr n. med. Adam Fangrat

Pulmonolog, Specjalista USG

05-410 Józefów

Lekarz, który się nie myli. Przychodzę do niego do Alfa-Lek od 8 lat. Bardzo polecam. Chcąc w skrócie określić tego lekarza - kompetentny, konkretny, godny zaufania, uprzejmy.

lekarz Jacek Kądziela

Luksusowa 14
05-410 Józefów

Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!

lekarz Dariusz Rodkiewicz

05-410 Józefów

W dwóch słowach " półtora gościa " Dzięki wielkie dla całego teamu : Dariusz Rodkiewicz ,Agnieszka Plątkowska ,Bartłomiej Kuć ,Renata Uchaniuk , Marta Kryńska .... Ablowany 9 sierpnia bieżącego roku ;-)
Opinia dodana przez: Adam K.

lekarz Marek Kiliszek

05-410 Józefów

Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Przemysław F.
Pani Doktor super lekarz. Troskliwa, oddana swojej pracy. Bardzo życzliwa i empatyczna nie tylko w stosunku do pacjenta ale i rodziny. Bardzo dziękuję Pani Doktor za opiekę nad moim mężem.
Opinia dodana przez: Krystyna Gołębiewska

lekarz Arkadiusz Burbicki

05-410 Józefów

U doktora leczył się mój mąż . Badania , poświęcenie czasu, podejście do pacjenta , kultura - życzmy sobie wszyscy takich lekarzy :)

lek. dent. Bartosz Borycki

AMERDENTAL NZOZ
ulica Polna 59
05-420 Józefów

Wspaniały lekarz. Fachowiec. Kompetentny, miły, uprzejmy, ludzki i bardzo pomocny. Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczny za fachową i wspaniałą pomoc. Polecam z całego serca. Mirek ojciec Sebastiana.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Karol Wrzosek

05-410 Józefów

25 maja przywieziony byłem o 3 nocy do szpitala na ul. Hożej w Warszawie. Miałem zawał STEMI. Zapchana w 100 % PTW pozostałe zapchane na 90%. Doktor Wrzosek wybiegł na sale operacyjną z głębokiego snu albo przy udziale potwornego zmęczenia - ale to tylko subiektywna opinia, był w 150% cały czas zaangażowany ! W oka mgnieniu przystąpił do opowiadania co się dzieje i co będzie najlepszym dla mnie rozwiązaniem. Zaufałem …
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Mariusz Kujawski

05-410 Józefów

Pan Doktor jest dla mnie wyjątkową osobą. Dzięki niemu żyje moja mama ♥️ Jego wiedza, doświadczenie i dobroć płynąca z serca jest wyjatkowa. Każdemu polecam opiekę Pana Doktora, wyjątkowy człowiek, wspaniały kardiolog.
Opinia dodana przez: Karolina Gaj

lekarz Józef Jodkowski

05-410 Józefów

Serdeczne podziękowania dla p. dr Józefa Jodkowskiego za uratowanie mi życia w zawale przedniej ściany. Można mieć wielkie zaufanie do kompetencji Pana doktora. Specjalista wysokiej klasy.
Opinia dodana przez: Edward

lekarz Artur Chudzik

Górna 23/12
05-420 Józefów

Dzięki kompetencji i zangażowaniu Pana doktora moja mama jeszcze żyje. Pan doktor ma w sobie tyle empati, życzliwości i cierpliwości wobec starszej osoby ,wszystko wytłumaczy tak aby pacjent zrozumiał. Jestem bardzo wdzięczna i ze szczerego serca polecam Pana doktora.Taki lekarz szczególne w obecnych czasach to Skarb.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Marta Wysocka-Mincewicz

Diabetolog, Pediatra

05-410 Józefów

Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
Opinia dodana przez: Niezadowolony pacjent

lekarz Bartłomiej Pawelec

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Przychodnia Lekarska Zdrowy Miś
Sikorskiego 69 DA
05-410 Józefów

Przyznam, że na pierwszej wizycie u Pana Doktora, zrobił on na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Uczepiłam się nadziei, że wreszcie znalazłam dociekliwego lekarza, który stara się pomóc pacjentowi. Zauważyłam u niego zainteresowanie moim przypadkiem. Polecił mi zorganizować skierowanie od lekarza POZ i przyjechać do szpitala w Otwocku. Stwierdził, że mnie przebada. No to pojechałam do Otwocka. Mąż wziął wolne z pracy, żeby mnie tam zwieźć. Miasto bardzo ładne, nie da …

lekarz Magdalena Błaszczak-Szalak

ul. Dworska 20
05-420 Józefów

Podam prosty przyklad. W Miedzyleskim Szpitalu Specjalistycznym nie ma czegos takiego jak "typowy" obchod. Tam kazdy pacjent ma swojego lekarza prowadzacego. Do innych pacjentow lekarz przychodzil co dwa dni. Do mnie pani Madzia (bo inaczej nie powiem) przychodzila dwa, trzy razy w ciagu dnia. Malo tego, trafilem na SOR bo nie moglem wytrzymac z bolu. Moja dolegliwoscia byl kregoslup. Ten szpital nie "zajmuje" sie kregoslupami. Jednak.... Ten "niekompetentny" wedlug niektorych …
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Michał Zmorzyński

Chirurg szczękowo twarzowy

AMERDENTAL NZOZ
ulica Polna 59
05-420 Józefów

Z całego serca polecam dr Zmorzyńskiego. Miałam u niego operację dwuszczękowa i jestem bardzo zadowolona z efektu. Na wizytach Doktor zawsze wszystko tłumaczył, więc wiedziałam czego się spodziewać przed i po operacji. Rekonwalescencja przebiegła bezproblemowo, a mój komfort życia poprawił się niesamowicie. Jestem szczęśliwa, że spotkałam tak wspaniałego lekarza! Zdecydowanie warto mu zaufać.
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Katarzyna Zięcina