lek. dent. Michał Zmorzyński

Chirurg szczękowo twarzowy

2,8
3,6
2,6

Na kilka dni przed operacją na NFZ zażądał zapłacenia 10 tys. Następnie w szpitalu na parę godzin przed operacją poinformował mnie jak ma przebiegać operacja. Próbowałem go przekonać, że wcześniej wydawało mi się, że nie miał aż tak przesuwać żuchwy. Wtedy nawrzeszczał na mnie, że podważam jego kompetencje. Nie chciałem takiej operacji, więc uciekłem. Gdy się pakowałem jedna z pielęgniarek powiedziała do drugiej, że kolejny ucieka przed operacją u tego lekarza. Ostatecznie zoperowałem się gdzie indziej, jak się okazało można tak jak chciałem. Wpłaconych pieniędzy nie odzyskałem.

Z całego serca polecam dr Zmorzyńskiego. Miałam u niego operację dwuszczękowa i jestem bardzo zadowolona z efektu. Na wizytach Doktor zawsze wszystko tłumaczył, więc wiedziałam czego się spodziewać przed i po operacji. Rekonwalescencja przebiegła bezproblemowo, a mój komfort życia poprawił się niesamowicie. Jestem szczęśliwa, że spotkałam tak wspaniałego lekarza! Zdecydowanie warto mu zaufać.

Niestaranny i niezręczny. Mojemu znajomemu operował brodę i oparzył mu usta laserem. Niestety zlekceważyłam to, bo w końcu czasem może coś się nie udać, to teraz po dwuszczękowej nie mam czucia w brodzie i dolnej wardze. Od tej pory unikam picia i jedzenia zup przy ludziach, bo mi część wycieka na zewnątrz.

Bardzo uprzejmy, kompetentny, dokładny i godny polecenia lekarz. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona na dalsze leczenie. Oby więcej takich lekarzy w polskiej służbie zdrowia. Nie ważne czy prywatnie czy na NFZ ważne by wszyscy tacy byli :) życzę doktorowi samych sukcesów i dużo Łask Bożych :)

Tylko do rzeźni... P. Dr nie informuje o potencjalnych negatywnych skutkach ubocznych przed leczeniem (które wystąpił w trakcie leczenia). Jest wiecznie nieprzygotowany, zapomina o narzędziach i nieudolnie używa się substytutow innych narzędzi. Odradzam absolutnie wszystkim kontakt z tym panem a przede wszystkim unikajcie zabiegu SARPE z tym lekarzem. To istny koszmar a efekty leczenia są fatalne-nawet gorsze niż przed zbiegiem.

Tylko do rzeźni...