ORTO-MEDICA
ul. Br.Niemojowskich 4
Kalisz
Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.
Młynarska 121
Kalisz
Mam pytanie czy orientuje sie ktos ile bierze pani doktor za wizyte, za pierwsza a poziej za leczenie
Top Dent Gabinet Stomatologiczny
Braci Niemojowskich 4a
Kalisz
super atmosfera w gabinecie, na luzie... bardzo dobra dentystka, świetne podejście, polecam........ dawniej bardzo bała się wizyt u stomatologa... teraz nie znam tego uczucia:)
Kalisz
Bardzo uprzejmy i pomocny lekarz. Jako pacjentka, która kilka razy była operowana na oddziale, na którym pracuje pan chirurg, miałam z nim styczność bardzo często. Także na wizytach w poradni szpitalnej. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Zawsze uśmiechnięty i skory do pomocy. Bardzo dziękuję za opiekę.
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Chorób Płuc i Gruźlicy w Wolicy
Godziesze Małe
Kalisz
To lekarz bardzo dociekliwy, dokładny, zleca badania, poświęca choremu czas, dużo pyta, cierpliwie słucha i dobiera skuteczne leczenie. Bardzo kulturalny człowiek przy tym, chorego traktuje z uwagą, bez pośpiechu. Polecam tego doktora.
Kalisz
Kilka tygodni temu doznałam poważnego urazu oka. Zbiła mi się szklanka, raniąc rogówkę. Dzięki szybkiej interwencji lekarzy kaliskiego szpitala tego samego dnia zostałam przyjęta na oddział. Przeprowadzono również operację w znieczuleniu ogólnym, której podjęła się Pani Doktor Łuczak. Uratowała mi oko i wzrok! Dziś oko goi się bardzo dobrze, mimo, że czeka mnie jeszcze zdjęcie szwów. Profesjonalizm, empatia i życzliwe podejście Pani Doktor budzą we mnie poczucie, że jestem w …
Pani Doktor jest bardzo dobrym Lekarzem i Człowiekiem. Ma nosa - to coś, co pozwala stawiać trafne diagnozy. Ogromne doświadczenie medyczne! Zaprzyjaźnia się z pacjentami. Stwarza atmosferę miłego spotkania znajomych, co powoduje, że dziecko nie boi się badania. Przy tym jest rzeczowa, kompetentna, uważna, profesjonalna.
W wieku 31 lat przeszłam przez 8 ginekologów. Leczyłam zaburzenia miesiączkowania i niepłodność. Bez rezultatów. Nie doczekałam się dziecka. W końcu pozostało mi dbać o swoje "kobiece sprawy" i mieć swego ginekologa. Z poprzednimi nie chciałam już mieć nic do czynienia. Wybór padł na dr Wenerskiego. Miałam z nim kontakt w szpitalu na Toruńskiej w lipcu 2008 roku. Robił mi usg i usuwał polip. Już wtedy wydał mi się przyjazny …
Gabinet Lekarski
Słowiańska 56
Kalisz
uratowala mi jedynke zlamana jestem bardzo wdzieczna dziekuje pani doktor!!!Polecam z calego serca jest fachowcem
Pani doktor ,jest bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem,empatycznie podchodzi do pacjenta,że skupieniem i spokojem wysłucha ,a przy tym jest bardzo sympatyczna.Doradzi w innych schorzeniach(nie neurologicznych).Jak jest konieczność i uważa za wskazane daje skierowania na różne badania(rezonans magnetyczny ,tomograf ) celem poszerzenia diagnostyki.Pełen profesjonalizm!!!
Pan Doktor Tarchalski to wspaniały człowiek, doskonały lekarz, dociekliwy i bezinteresowny. Profesjonalnie i z ogromną empatią podchodzi do każdego pacjenta. Oddział kardiologiii w ostrowskim szpitalu to cudowne miejsce ze wspaniałą atmosferą i czułym podejściem do każdego chorego Jestem wdzięczny za uratowanie życia. Wielki szacunek dla Pana Doktora ♥️
Kalisz
Wspaniały lekarz! Pani doktor dokładnie zapoznała się z historią mojej choroby i wszystko skrupulatnie sobie zanotowała. Po dokładnym badaniu USG i sprawdzeniu wyników badań Pani Doktor poświęciła mi sporo czasu na wyjaśnienia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i serdecznie Panią Doktor polecam.
Oto przykładowa opinia o wizycie u ginekologa: Moja wizyta u doktor przebiegła w bardzo profesjonalnej i komfortowej atmosferze. Pani doktor wykazała się dużą wiedzą, dokładnością oraz empatią. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, wyjaśniając szczegółowo kolejne kroki zabiegu.Polecam tę osobę każdemu, kto szuka kompetentnego i życzliwego specjalisty w dziedzinie ginekologii.