ul. Władysława Stanisława Reymonta 17 A
LEKARZ KTÓRY POMÓGŁ MI WROCIC Z DALEKIEJ KRAINY.WYREGÓLWAŁ MI LEKI ZNALAZL ZACZATKI INNEJ CHOROBY POSWIECIL MI DUZO CZASU TŁUMACZĄC MI MÓJ PRZYPADEK DAŁ MI OPROCZ FACHOWEJ WIEDZY DUZE WSPARCIE MORALNE.GORĄCO POLECAM
Przychodnia "Na Rondzie"
Al. Wojska Polskiego 3c
Żory
Byłem dzisiaj 13.03.2026 na NFZ w przychodni "Na rądzie " w Żorach. Wizyta punktualnie o czasie Lekarz bardzo miły uprzejmy . Wszystko opisał i wytłumaczymy. Mega polecam !!!
Pan doktor zasługuje na 1 miejsce w rankingu lekarzy. Jego zaangażowanie i poświęcenie pacjentowi jest rewelacyjne. Dzięki Niemu moja mama została zdiagnozowana i poddana operacji bajpasów i wszczepienia pierścienia na zastawce serca. Każdy lekarz powinien się uczyć od doktora Pawła Kocika jak postępuje się z pacjentami.
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Polecam wszystkim, którzy mają problemy kardiologiczne. Super podejście do pacjenta, kompleksowość badania, dokładność. Mam 101 % zaufania do Pani Doktor
Dr. Skrzynski jest wspanialym lekarzem kardiolgiem. On, tez zawsze znajduje czas na rozmowę z pacjętem i jego rodzina o chorobie i krokach leczenia bez względu na nawał pracy. Lekarz ten jest wielkij klasy profesjonalistą którego polecamy każdemu szukającemu specjalistycznej pomocy. Temu tez lekarzowi życzymy dużo zdrowia i sił w służeniu tym najbardziej potrzebującym. Podziękowania!
Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
Płock
Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
ul. gen. Władysława Sikorskiego 10/3
Starogard Gdański
Niesamowicie profesjonalny a przy tym miły i uprzejmy lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor wszystko w sposób zrozumiały wyjaśnił aktualny stan, doradził dalszy tok postępowania. Bardzo kompetentny i jednocześnie sympatyczny. Jak najbardziej polecam. Monika
Pani Doktor jest nie tylko świetnym fachowcem ale też ciepłym człowiekiem. Potrafi przedyskutowac z pacjentem wszystkie problemy związane z chorobami serca i ustawic leczenie. Jeśli jest potrzeba to pani dr bez problemu kieruje swojego pacjenta do szpitala i kontynuje leczenie - miało to miejsce w przypadku mojego męża. Polecam
Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!
Jest Pani wspanialym lekarzem ake i czlowiekiem DZIEKUJE. Maria.Zawsze troskliwa,spokojna,wnikliwa.Dba nie tylko o zdrowie w100%,pacenta ale rowniez o jego spokoj wewnetrzny.Najwazniejsze jesr dla P.doktor postawienie prawidlowej diagnozy.Dlatego tez kieruje na różnego rodzaju badania.Nie tylko wspanialy lekarz ale i czlowiek.Potrafi w wytlumaczyc pacjentowi jego stan zdrowia Zyczliwa,spokojna i WSZYSTKO co naj naj.Jestem szczesliwa .ze trafilam wlasnie do P.doktor.
IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 25 parter
Lublin
Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje poznać . Wow pod każdym względem jest mistrzem i widać ze robi to co kocha . Moja pierwsza wizyta ale nie ostatnia,dziękuje Panie doktorze za poświęcony czas i pomoc :)
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEPTUN"
ul. Górska 7
Szymbark
Bardzo uprzejmy, zaangażowany i profesjonalny kardiolog. Kontaktowy lekarz, którego polecam każdemu.
Poradnia dla osób z autyzmem dziecięcym
Gdańska 2/10
Super lekarz,bardzo zaangażowany w problem pacjenta.Dobrał mi bardzo dobre leczenie które od razu pomogło. Polecam
Sana S.C.
Batorego 31 A
Najlepszy Kardiolog jakiego poznałam, a od urodzenia spotykam Ich wielu ponieważ jestem pacjentką z wrodzoną wadą serca. Panią Dr spotkałam w 2022 r. będąc w szpitalu przed operacją i tylko Ona jako jedyna miała czas dla pacjenta, włożyła wiele starań, żeby wszystko dokładnie zdiagnozować. Zawsze pomocna i chętna udzielić wszelkich wyjaśnień. Panią dr Jolantę Sulej-Leśniewską z czystym sumieniem mogę nazwać Lekarzem z powołania dla którego najważniejszy w pracy jest Pacjent. …
Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Bardzo kompetentny lekarz do pacjenta podchodzi z empatią i bardzo duży zaangażowaniem polecam P. Doktora z całego serca. Jedna wada to, że nie można dać wyższej opinii o Panu Doktorze.