prof. dr hab. n. med. Andrzej Tomaszewski

Imedica
Leszczyńskiego 25
Lublin

Bardzo dobry lekarz świetny fachowiec tylko do niego na echo... Przy bliższym poznaniu sympatyczny człowiek, na początku z dystansem traktuje pacjenta.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Maria Wasilewska-Zużałek

Kardiolog, Lekarz medycyny pracy

gabinet rehabilitacji kardiologicznej i medycyny pracy
Dąbrowskiej 6
72-500 Międzyzdroje

Uprzejmość,profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.

lekarz Wojciech Piesiewicz

"Centrum Medyczne Szpital Świętej Rodziny'''' Sp. z o.o.
ulica Wigury 19

BARDZO SYMPATYCZNY DOKTOR PODEJSCIE DO PACJENTA CIEPLE POTRAFI WYTLUMACZYC WSZYSTKO DOKLADNIE I ZROZUMIALE NIGDY NIE ODMUWI PORADY .LEKARZ JAKIEGO SZUKAC ,WART POLECENIA INNYM PACJENTOM

lekarz Adam Młodziankowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Wolności 66 a
39-300 Mielec

SWIETNY kompetentny sympatyczny lekarz mozna miec do niego zaufanie wyprowadzil moje leczenie i obecnie czuje sie stabilnie dziekuje
Opinia dodana przez: Barabara

lekarz Rafał Gwóźdź

GABINET DIABETOLOGICZNY
BRONIEWSKIEGO 6A
63-600 Kępno

Z pełnym przekonaniem chce wystawić najwyższa ocenę i serdecznie podziękować Panu doktorowi za fachową opiekę i pomoc jaką otrzymuje przy każdej wizycie. Ogromny profesjonalizm,spokój i życzliwość. Doskonała wiedza medyczna i cierpliwość.Przemily kulturalny człowiek który zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy.Polecam z całego serca Jadwiga J.
Opinia dodana przez: Jadwiga J

lekarz Konrad Rydwelski

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

Porządny lekarz, skierował żonę na ablację. Wszystko wytłumaczył jak trzeba.Ablacja udana, żona czuje się lepiej. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lek. med. Andrzej Meissner

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Kilkukrotnie byłam u doktora. Za każdym razem starał się pomóc, umożliwiał kontakt przez wizyty w poradni podczas ustawiania leków, gdy potrzebowałam zaświadczenia do operacji (przyjmował na cito jeśli była taka potrzeba). Człowiek z SERCEM...

lekarz Iwona Meca

Gabinet prywatny
Kasprzaka 2
44-283 Rydułtowy

Byłem u Pani Doctor dwa razy, za pierwszym razem zaraz po wyjściu ze szpitala z oddziału kardiologicznego. Od razy usunęła wszystkie leki, które przepisali i zapisała jeden. Bada bardzo dokładnie, jest bardzo miła. Faktem jest , że przyjmuje do późna w nocy i może być z tego powodu zmęczona. Ale ta ilość pacjentów bierze się z renomy i fachowości jaką posiada. Gdyby krócej przyjmowała kolejka była by makabryczna. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Bogusław Mateja

SPECJALISTYCZNA PORADNIA KARDIOLOGICZNA " KardioMat" Bogusław Mateja
Horoszkiewicza 6 ("Błękitna Wstęga" I piętro,lokal B 108)
45-301 Opole

Profesjonalny, przyjazny, spokojny i cierpliwy. Ma świetny kontakt z pacjentem - tłumaczy sposób leczenia, nie straszy pacjenta, odpowiada rzeczowo na pytania. Wizyta w jego gabinecie to ogromny komfort. Jestem na początku leczenia ale już odczuwam pozytywne efekty. Po wizycie wychodzę z dawką dobrej energii i optymizmu. Lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Anna ZG

dr n. med. Piotr Pączek

dr p.Paczek

Cudowny lekarz , jako pierwszy mnie zdiagnozowal, zrobił zabieg i mogę żyć normalnie. Bardzo miły i sympatyczny człowiek! Wcześniej leczylam się u 3 kardiologow wszyscy twierdzili, że nic mi nie dolega pomimo, iż w wieku 25 lat tracilam przytomność, miałam problemy z oddychaniem i serce walilo mi jak oszalałe.
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Grzegorz Dzik

polsko-amerykańskie kliniki serca
27-200 Starachowice

Profesjonalizm, konkretne działanie, wsparcie, życzliwość. Wyrażam głęboką wdzięczność za skuteczne leczenie .Dziękuję.

dr n. med. Przemysław Mitkowski

Szpital Kliniczny
Długa 1/2

Człowiek wiedzy szeroko rozumianej - kochany, empatyczny z poczuciem humoru mimo tak odpowiedzialnej pracy - pracy pod ciągłą presja - Panie PROFESORZE dziękuje za uwolnienie mnie od permanentnego bólu !. Pacjentka z października 2025 r.

lekarz Monika Jeżewska

ulica Podgórna 12
87-100 Toruń

Super lekarz o wspaniałym podejściu do pacjenta. Godny zaufania. Pełen cierpliwości i wyrozumiałości dla pacjenta. Szczerze polecam i dziękuję za" dziś"
Opinia dodana przez: Henryk

dr n. med. Andrzej Koprowski

Zielone Wzgórze 6/7

Serdecznie polecam doktora Andrzeja Koprowskiego, który moim zdaniem jest nie tylko wybitnym specjalistą ale także lekarzem z powołaniem. Od pierwszej wizyry (2010 r.) wykazał się ogromnym profesjonalizmem i wiedzą , dokładnie analizując mój stan zdrowia i ostatecznie podejmując decyzję (2014) o konieczności przeprowadzenia operacji (implantacji protezy biologicznej zastawki aortalnej). Pragnę podkreślić, że to dzięki Jego trafnej diagnozie, skutecznemu leczeniu przed i po operacji do dzisiaj, oraz cierpliwości i empatycznemu podejściu …
Opinia dodana przez: Ryszard
Doktor na pierwszy rzut oka uprzejmy ale nie slucha pyta kilka razy o to samo obejrzal wynik coś półrocza i powiedział że nic się nie da zrobić. Za mało empatii dokorze

lekarz Bartłomiej Mroziński

Pediatra, Kardiolog dziecięcy

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

Doktor zakwalifikował do operacji moje dziecko gdy ważyło niecałe 4 kg i miało 4 miesiące informując przy tym,że operacja może mieć skutki śmiertelne. Wyjechałam do kraju UE gdzie lekarze zdiagnozowali dziecko jako nie potrzebujące operacji. Według doktora Mrozińskiego dziecko miało przestać się rozwijać. Minął ponad rok,dziecko waży 7kg i rozwija się doskonale. Operacja została wyznaczona hipotetycznie na wiek 5 lat,bo to najbezpieczniejszy moment. Po tej operacji ma szansę na dobrą …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Wiesław Puchalski

Łozy 5a lok. 7

Doktor nauk medycznych i cardiollog W. .Puclhalski mi pomaga wielu lat . Bardzo polecam wizyty u niego i leczenie .
Opinia dodana przez: Anna Sheran

lekarz Liliana Kostana

Partyzantów 24
Łomianki

Nie polecam tej lekarki. W trakcie tzw pandemii nie badała normalnie pacjentów tylko od razu kierowała na testy na jedynego słusznego wirusa. Nie tak chyba powinno wyglądać podejście lekarza do pacjenta.

Miłosz Marć

medicor
ul.szopena
Rzeszów

Wspaniały lekarz z powołaniem i cudowny człowiek. Kompetentny, życzliwy, uprzejmy. Dzięki bezinteresownej pomocy, życzliwości i opiece dr Miłosza Marcia podczas pobytów w szpitalu męża, najpierw w 2010 roku po zabiegu wymiany stawu biodrowego i w 2021 wymianie zastawki serca kiedy stan męża był krytyczny Jego wsparciu lekarzy operujących dr Dubiela i dr Olszówki mąż żył dłużej. W imieniu swoim i synów SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ❣️
Opinia dodana przez: Wiesława
Polecam, córka jest pod opieką doktor już kilka lat. Na każdej wizycie wszystko dokładnie jest Nam wyjaśnione.