Niebywały specjalista i człowiek. Zaangażowanie w sprawę pacjenta można bez błędu zestawić z definicją poświęcenia. Ekspert w swojej dziedzinie, który pasjonuje się tym co robi i oddaje się temu bez reszty. Miano wybitnego z założenia musi być elitarnym tytułem, by spełniało swą definicję. Rzadko kiedy ktoś nie zasługuje na miano wybitnego, bo mogłoby to mu umniejszać. Ponad wybitny lekarz i czlowiek
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MADA-MED"
Wolności 109
Chorzów
Świetny diagnosta.Z ekg potrafi odczytać niemal wszystko i wskazać na występowanie chorób współistniejących. Przy tym jest cierpliwy.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Polecam dr.Jawniak z czystym sercem . Odrazu po 1 konsultacji wykryła problemy z serduszkiem mojego synka i skierowała nas na oddzial gdzie miała dyżur żeby go jeszcze raz na spokojnie zbadać. Od tamtej pory synek jest już pod stałą opieką Pani Dr.Jawniak . Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak Ona to na pewno nam rodzicom lepiej by się żyło i funkcjonowało .
Chopina 21 lok. 28
Zielona Góra
Lata temu chodziłem do doktora na badania kontrolne po chorobie. Teraz uczęszczam tam z wlasnymi dziećmi. Przez te lata nic się nie zmienia (może poza sprzętem), rewelacyjny lekarz i przemiły człowiek. Wytłumaczy, pokaże, uspokoi. Polecam :)
Po pierwszej wizycie jestem wręcz urzeczona.Życzliwość ,profesjonalizm,uprzejmość, wspaniały kontakt,spowodowały,że poczułam się bardzo zaopiekowana .Doktor wprowadza miły,przyjazny klimat, chylę z szacunkiem czoło i serdecznie polecam oddanie się z ufnością w Jego ręce.
U Pana doktora leczę się wiele lat. Swoim ogromnie sympatycznym podejściem do pacjentów popartym ogromną wiedzą medyczną i doświadczeniem zyskał wielu stałych pacjentów, a mnie przywiązał do siebie. Dzięki jego staranności pomimo swoich 84 lat mam układ krążenia w normie. Mojej małżonce przed laty uratował życie, do dzisiaj się nami opiekuje, będąc uczynnym na każde wezwanie.
Wspaniały doktor i człowiek zarazem.Z serca polecam wszystkim potrzebującym dobrej diagnostyki i profesjonalnego leczenia.Pan doktor jest solidnym fachowcem w swojej specjalizacji.Leczenie u niego przynosi świetne rezultaty.Prowadzil mojego ojca przez blisko 19 lat,a teraz leczy mi matkę.Polecam z całego serca. Stanowią świetny team razem z panią pielęgniarką Marią.Swietna atmosfera w gabinecie , serdeczność i empatia.Czegoz więcej? Daję 5*.
prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b
Bardzo dobry lekarz potrafi wysluchac i stara sie pomoc godny zaufania ma podejscie do pacjenta .polecam kazdemu.Dziekuje za wszystko.
Akademia Klinik Medycznych
Borowska
Połączenie profesjonalizmu najwyższej klasy z ogromną uprzejmością, kulturą osobistą i empatią. Czyli ewenement w obecnych czasach.
NZOZ Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Szpitalna 1
Sosnowiec
Byliśmy u pana doktora pierwszy raz mąż jest chory Jestem zachwycona dokładnością lekarza .Na każde pytanie z naszej strony odpowiadał spokojnie i rzeczowo ale tak abyśmy zrozumieli na czym polega choroba męża . Powiem jeszcze że to młody lekarz ale kompetentny widać że mu na pacjencie zależy.Na prawdę godny polecenia Tak trzymać panie doktorze.
Szpital specjalistyczny im T.Szczeklika
ul Szpitalna 3
Tarnów
Lekarz-profesjonalista, konkretnie i rzeczowo przedstawia problem, potrafi wesprzeć słowem. Polecam! Chwalę personel medyczny oddziału kardiologii inwazyjnej, której pan doktor jest ordynatorem. Wdzięczna pacjentka, Barbara
Powiatowy Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Rydułtowach i Wodzisławiu Śląskim z siedzibą w Wodzisławiu Śląskim
26 Marca 51
Wodzisław Śląski
Serdecznie polecam Panią doktor Brawańską. Podczas wizyty zrobiła mnóstwo badań bo EKG oraz badanie ECHO serca, USG tętnic szyjnych ( chyba tak to się nazywa). Później wszystko dokładnie wyjaśniła. Wykazała się spokojnym podejściem, co bardzo mnie uspokoiło. Czułam, że jestem w dobrych rękach. Dodatkowo tak ułożyła moje leki żebym mogła dokończyć te co brałam a potem dopiero wymienić na te które sugerowałą jako bardziej odpowiednie. Dziękuję za profesjonalizm i troskliwą …
Przychodnia Lekarska NOVA
ulica Drzymały 33
Chojnice
Bardzo dobra Pani doktor. Nie zlekceważyła moich dolegliwości, gdzie do tej pory wszyscy lekarze wmawiali mi, że jestem zdrowa, że nic mi nie jest. Po poleceniu mi Pani doktor przez mojego lekarza rodzinnego (którego w odpowiednim momencie zmieniłam), jestem dzisiaj szczęśliwą osobą. Mogę powiedzieć, że darowano mi drugie życie. Od momentu zdiagnozowania wrodzonej wady serca do zabiegu na sercu w Klinice Kardiochirurgii w Gdańsku minęły zaledwie 4 miesiące. A po …