lekarz Piotr Mazerant

Garbarska 17/19/35
97-300 Piotrków Trybunalski

Prawdziwy fachowiec, lekarz jakich dziś już trudno spotkać. Polecam wszystkim, przy panu doktorze zapomnicie o waszych bolączkach.
Opinia dodana przez: Zbigniew
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Logopeda
                                       mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

Logopeda, Neurologopeda

Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew

Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Opinia dodana przez: Sebastian Rosa

dr n. med. Katarzyna Paschalis-Purtak

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Przed kilkoma laty stwierdzono u mnie nadciśnienie. Leczyło mnie dwóch lekarzy, jednak bez skutku. Z polecenia trafiłem do pani doktor. Nie jest łatwo u niej u termin wizyty, ale to tylko potwierdza jej wysoką jakość. Zleciła kompleksowe badania, przeprowadziła pogłębiony wywiad i zaproponowała leczenie. Już po dwóch miesiącach ciśnienie się unormowało, ciągłe zmęczenie ustąpiło. To, co wyróżnia dr Purtak, to jej poświęcenie. Zleca raz w roku badania krwi i badanie …
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Teresa Witkoś

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Do tej pory nie miałam szczęścia do lekarzy,w końcu trafiłam do Pani doktor,która miała czas mnie dokładnie przebadać i zdiagnozować.Polecam
Opinia dodana przez: Henia

dr n. med. Mariusz Szczerbowski

Górki 24
46-030 Zagwiździe

Rzeczowy, kompetentny i życzliwy lekarz. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta wzorcowe, merytoryczne i ludzkie. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Jacek

dr n. med. Jerzy Śpikowski

ks. Bończyka 5

Pod opieką dr Jerzego Śpikowskiego 21 lat. Trzy stymulatory bez powikłań. Dokładny i zainteresowany ogólnym stanem zdrowia pacjenta. Bardzo grzeczny szczególnie dla osób starszych. Wizyty o umówionej godzinie w super warunkach. Polecam. Aleksandra

dr n. med. Jacek Orzeszko

Prywatny Gabinet Kardiologiczny
Obrońców Pokoju 16B/4
55-100 Trzebnica

Doktor jest bardzo zaangażowany i przeprowadza bardzo wnikliwy wywiad. Leczę się już od wielu lat u różnych lekarzy a dopiero pan dr Orzeszko zweryfikował wszystkie przyjmowane przeze mnie lekarstwa i wdrożył odpowiednie leczenie. Polecam wszystkim. Oby więcej takich specjalistów.
Super lekarz bardzo dobre podejście do pacjenta wszystko wytłumaczy naprawdę dawno nie trafiłam na takiego lekarza polecam każdemu .
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Grzegorz Hordyński

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Wielki człowiek ,zawsze ma czas żeby pacjent wszystko zrozumiał,cierpliwy wielki specjalista .Miałem już dwa razy wszczepiony kardiowerter i zawsze z najwyższą fachowością,.Pan doktor złota rąąączka.

lekarz Urszula Wilczek

Świdra 12
42-600 Tarnowskie Góry

Bardzo miła, serdeczna, ludzka i wyrozumiała Pani doktor. Godny polecenia specjalista. Ogromnie dziękujemy za pomoc w leczeniu nie tylko, naszych niepełnosprawnych dzieci.
Opinia dodana przez: pacjenci z "Serdecznych"

lekarz Danuta Socha

Zamoyskiego 7/34
22-400 Zamość

Mądra, tolerancyjna, cierpliwa, pogodna i bardzo sympatyczna. Dawno nie spotkałam.kogos tak fajnego. Przy tym energiczna i konkretna. Polecam całym sercem
Opinia dodana przez: Bożena

dr n. med. Małgorzata Mizerska

Pracownia Protetyczno-Ortodontyczna
Jedności Narodowej 28
97-300 Piotrków Trybunalski

Gorąco polecam Panią Doktor ,dokładnie wykonuje badania echo,EKG obsługuje serca mierzy ciśnienie. Wszystko szczegółowo wyjaśnia
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Wiesław Czapnik

Gabinet Kardiologiczny
26-500 Zdziechów

Specjalista jakich mało! Bardzo gorąco polecam!

dr n. med. Wojciech Lubaszewski

LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków

Najerdeczniej dziękuję Panu Doktorowi, który zajmuje ię leczeniem nadcinienia mojej mamy Marii lat 82. Pacjentka pod opieką Pana Doktora i zaordynowaniu odpowiednich leków ma cinienie jak natolatka, utabilizowane. Lekarz niezwykle dociekliwy w pozukiwaniu przyczyn chorzenia co kraca cza niezbędny do potawienia trafnej diagnozy, niezwykle empatyczny, cierpliwy i życzliwy. Pacjent jet otoczony fachową opieką medyczną co abolutnie daje mu poczucie bezpieczeńtwa. Lekarz godny zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!.

lekarz Ryszard Kaim

ZOZ
ul.Piłsudzkiego 62
34-600 Limanowa

Kompetentny, miły, dyspozycyjny . Lekarz , który w kilka minut stawia prawidłową diagnozę. Leczy kompleksowo analizując stan pacjenta. Swietnie rozumie i leczy z Covid.
Opinia dodana przez: Mirek

dr n. med. Dorota Strzałkowska

PREMIUM Gabinety Lekarskie
Kijowska 15

Pani doktor jest lekarzem, który posiada dar służenia sobą, swoim czasem, swoją uwagą drugiemu człowiekowi – posiada tak wiele empatii dla drugiego człowieka, współczucia dla chorego, wrażliwości na cudze cierpienie, jest pozbawiona - tak często występującego - egoizmu, a jednocześnie posiada ogromną, nie ……przeogromną wiedzę. – jest lekarzem z „prawdziwego zdarzenia” . Wśród wielu lekarzy znaleźć można takie jednostki, gdyż powszechna postawa jest, niestety, zupełnie inna. Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna

dr Ewa Gołba

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

U Pani doktor byłam z 4 miesięcznym dzieckiem. Bardzo spodobało mi się podejście Pani doktor do mojego maluszka, bardzo miła i sympatyczna. Wszystko wytłumaczyła. Jestem bardzo zadowolona i polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Jagoda

dr n. med. Zbigniew Śpiewak

NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
41-200 Sosnowiec

Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Wiesław Mejzner

Wawelska 22
19-300 Ełk

Doktor Mejzner jest kompetentnym i empatycznym specjalistą.Bardzo chętnie wrócę,gdy tylko będzie taka potrzeba.Polecam z czystym sumieniem
{'id': 18342, 'name': 'Myślenice'} Internista
                                       dr n. med. Marcin Marcinkowski

dr n. med. Marcin Marcinkowski

KARDIO GRUPA
OS. TYSIĄCLECIA 1
32-400 Myślenice

Niezwykle kompetentny i skrupulatny. Zwraca uwagę na każdy szczegół i proponuje skuteczne rozwiązania. Na dodatek jest przesympatyczny. Gorąco polecamy! Antar & Natalia, Holandia
Opinia dodana przez: Antar