Garbarska 17/19/35
Piotrków Trybunalski
Prawdziwy fachowiec, lekarz jakich dziś już trudno spotkać. Polecam wszystkim, przy panu doktorze zapomnicie o waszych bolączkach.
Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew
Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Przed kilkoma laty stwierdzono u mnie nadciśnienie. Leczyło mnie dwóch lekarzy, jednak bez skutku. Z polecenia trafiłem do pani doktor. Nie jest łatwo u niej u termin wizyty, ale to tylko potwierdza jej wysoką jakość. Zleciła kompleksowe badania, przeprowadziła pogłębiony wywiad i zaproponowała leczenie. Już po dwóch miesiącach ciśnienie się unormowało, ciągłe zmęczenie ustąpiło. To, co wyróżnia dr Purtak, to jej poświęcenie. Zleca raz w roku badania krwi i badanie …
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Do tej pory nie miałam szczęścia do lekarzy,w końcu trafiłam do Pani doktor,która miała czas mnie dokładnie przebadać i zdiagnozować.Polecam
Prywatny Gabinet Kardiologiczny
Obrońców Pokoju 16B/4
Trzebnica
Doktor jest bardzo zaangażowany i przeprowadza bardzo wnikliwy wywiad. Leczę się już od wielu lat u różnych lekarzy a dopiero pan dr Orzeszko zweryfikował wszystkie przyjmowane przeze mnie lekarstwa i wdrożył odpowiednie leczenie. Polecam wszystkim. Oby więcej takich specjalistów.
Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
Opole
Wielki człowiek ,zawsze ma czas żeby pacjent wszystko zrozumiał,cierpliwy wielki specjalista .Miałem już dwa razy wszczepiony kardiowerter i zawsze z najwyższą fachowością,.Pan doktor złota rąąączka.
Pracownia Protetyczno-Ortodontyczna
Jedności Narodowej 28
Piotrków Trybunalski
Gorąco polecam Panią Doktor ,dokładnie wykonuje badania echo,EKG obsługuje serca mierzy ciśnienie. Wszystko szczegółowo wyjaśnia
LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków
Najerdeczniej dziękuję Panu Doktorowi, który zajmuje ię leczeniem nadcinienia mojej mamy Marii lat 82. Pacjentka pod opieką Pana Doktora i zaordynowaniu odpowiednich leków ma cinienie jak natolatka, utabilizowane. Lekarz niezwykle dociekliwy w pozukiwaniu przyczyn chorzenia co kraca cza niezbędny do potawienia trafnej diagnozy, niezwykle empatyczny, cierpliwy i życzliwy. Pacjent jet otoczony fachową opieką medyczną co abolutnie daje mu poczucie bezpieczeńtwa. Lekarz godny zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!.
PREMIUM Gabinety Lekarskie
Kijowska 15
Pani doktor jest lekarzem, który posiada dar służenia sobą, swoim czasem, swoją uwagą drugiemu człowiekowi – posiada tak wiele empatii dla drugiego człowieka, współczucia dla chorego, wrażliwości na cudze cierpienie, jest pozbawiona - tak często występującego - egoizmu, a jednocześnie posiada ogromną, nie ……przeogromną wiedzę. – jest lekarzem z „prawdziwego zdarzenia” . Wśród wielu lekarzy znaleźć można takie jednostki, gdyż powszechna postawa jest, niestety, zupełnie inna. Godna polecenia.
Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31
U Pani doktor byłam z 4 miesięcznym dzieckiem. Bardzo spodobało mi się podejście Pani doktor do mojego maluszka, bardzo miła i sympatyczna. Wszystko wytłumaczyła. Jestem bardzo zadowolona i polecam Panią doktor.
NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
Sosnowiec
Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
KARDIO GRUPA
OS. TYSIĄCLECIA 1
Myślenice
Niezwykle kompetentny i skrupulatny. Zwraca uwagę na każdy szczegół i proponuje skuteczne rozwiązania. Na dodatek jest przesympatyczny. Gorąco polecamy! Antar & Natalia, Holandia