Pan doktor to wspaniały specjalista i człowiek z ogromnym sercem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty czułem/am się zaopiekowany/a i wysłuchany/a. Lekarz dokładnie tłumaczy wszystkie wyniki i proponowane leczenie w sposób zrozumiały, cierpliwie odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a diagnoza i dalsze zalecenia dają poczucie bezpieczeństwa. Widać ogromne doświadczenie i profesjonalizm, ale też empatię i życzliwość. Z pełnym przekonaniem polecam tego kardiologa każdemu, …
Szpital Uniwesytecki nr 1 im. A. Jurasza
Skłodowskiej 9
Bydgoszcz
Dziękuję za pomoc przy zabiegu ablacji, która została pomyślnie wykonana w szpitalu Grochowskim w Warszawie.
NZOZ Krzysztof Buczkowski
Skłodowskiej-Curie 9
Bydgoszcz
Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Przychodnia Sportowo - Lekarska w Bydgoszczy
ulica Rejtana 1
Bydgoszcz
Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką - SPZOZ
Powstańców Warszawy 5
Bydgoszcz
Wybrałem pana doktora z rankingu dla mojej mamy i się nie zawiodłem. Chodziło o nadciśnienie, bóle serca itp. Pan doktor przeanalizował stan chorobowy oraz dotychczas zażywane leki przepisane przez innego lekarza, które nie przynosiły pozytywnego skutku. Część z nich kazał odstawić i coś tam jeszcze zapisał. Stan zdrowia po nowej kuracji jest zdecydowanie lepszy. To też o czymś świadczy: http://www.iwsz.wp.mil.pl/pl/1_127.html
AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
Bydgoszcz
serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
NZOZ Centrum Medyczne "Zachód"
Bydgoszcz
Będąc leczoną przez Panią Doktor Kurlapską, mogłam bezpiecznie przejść przez operacje serca i tarczycy. Diagnoza zgodna ze stanem faktycznym. Przepisywane dawki leków zawsze poprawiały moją arytmie i ciśnienie. Zalecone badania w pełni uzasadnione. Postawa Pani Doktor zawsze wyzwalała we mnie poczucie bezpieczeństwa i całkowitego zaufania. Takie relacje z lekarzem powodują zaufanie do całej służby zdrowia. Pozdrawiam Renata Markowska
Kościuszki 15a/17
Bydgoszcz
Rzadko spotyka się tak kompetentnego lekarza, prowadzi mnie z powodzeniem przez wiele lat. Tłumaczenie choroby i ilość poświeconego czasu wystarczajaca.
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
Pan doktor jest koszmarny. Niestety nie potrafi komunikować się z pacjentami . Chodzi naburmuszony i opryskliwy. na pytanie : kiedy następna wizyta? usłyszałem odpowiedź: Jak będzie się coś działo to pan przyjdzie. Gdy będzie się coś działo to się nie dostanę tak od razu. zmieniłem kardiologa i od razu się mną zajęli. Może gdybym poszedł prywatnie a nie na NFZ to doktor byłby milszy. nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabinet Kardiologiczny
Jagiellońska 70 lok. 36
Bydgoszcz
Prywatnie - przesłodzona, sztuczna uprzejmość, widać chęć monetyzacji wszystkiego co możliwe... W szpitalu - brak uprzejmości, oschłość, demonstrowanie wyższości nad wszystkimi wokół. Głośny zwolennik klauzuli sumienia. Typowy prawicowiec, który afiszuje się ze swoimi poglądami, zapominając, że przede wszystkim powinien być Lekarzem. Można odnieść wrażenie, że w szpitalu marnuje czas (zegarowy), bo przecież w prywatnym gabinecie czekają pieniądze... Styl bycia podobny do kolegi (też "profesora") z tego samego szpitala, o którym …
Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy
Marii Skłodowskiej-Curie 9
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz, wielu pacjentów wyprowadził ze stanów krytycznych, zawsze opanowany, skromny. Temu lekarzowi można ufać.
Chodkiewicza Karola 71/22
Bydgoszcz
Nie polecam ,szkoda czasu ,podejścia do pacjenta brak ,jedynie co Pana doktora interesuje to telefon pacjent to już konieczność. Szukajcie innych lekarzy szkoda czasu i zdrowia .
Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
Bydgoszcz
Nigdy wiecej do takiego lekarza. Źle diagnozowanie, przyrost formy nad treścią. Czas świetności już odszedł
Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
Bydgoszcz
6 godzin oczekiwania w kolejce po wyznaczonej godzinie. Wchodzę do gabinetu i Szanowna Pani lekarz odsyła mnie do domu bez podania przyczyny. Żadnej konsultacji nie otrzymałem. Nie wystawiła mi nawet zwolnienie studenckie, chociaż nie poszedłem na kilka zajęć z powodu niej. Wezwała ochronę zamiast wykonania swojej pracy, mimo że nawet nie obrażałem jej, co byłoby usprawiedliwione w takiej sytuacji.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131