Pan doktor to wspaniały specjalista i człowiek z ogromnym sercem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty czułem/am się zaopiekowany/a i wysłuchany/a. Lekarz dokładnie tłumaczy wszystkie wyniki i proponowane leczenie w sposób zrozumiały, cierpliwie odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a diagnoza i dalsze zalecenia dają poczucie bezpieczeństwa. Widać ogromne doświadczenie i profesjonalizm, ale też empatię i życzliwość. Z pełnym przekonaniem polecam tego kardiologa każdemu, kto szuka fachowej i serdecznej opieki medycznej
Bardzo dobry lekarz. Uratował życie mojej Mamy :) Dziękuję za opiekę i fachowe podejście. Polecam z czystym sercem. Lekarz przesympatyczny i wyrozumiały dla pacjenta.
Lekarz przesympatyczny i wyrozumiały dla pacjenta.
Bardzo konkretny lekarz, kompetetny, zaangażowany, poświęca odpowiednią ilość czasu dla każdego pacjenta, dobrze objaśnia chorobę, zastosowane leki i leczenie. Polecam.
Bardzo dobry kardiolog ,kompetentny zrozumialym jezykiem tlumaczy chorobe bardzo zyczliwy i oddany swojej ciezkiej pracy!
Lekarz z powołania,sympatyczny,życzliwy,z profesjonalnym podejściem do pacjenta.Żadko spotyka się takiego lekarza.Polecam wszystkim.
Bardzo dobry lekarz , uważam że jedyny , który w pełni zasługuje na objęcie stanowiska ordynatora po równie wybitnym kardiologu śp Andrzeju Hoffmannie
śp Andrzeju Hoffmannie
PIERWSZY RAZ, NO MOŻE DRUGI MIAŁAM DO CZYNIENIA Z DOKTOREM O TAKIM PODEJŚCIU DO PACJENTA - DOSŁOWNIE "DOKTOR JUDYM", CHCĘ ZAZNACZYĆ, ŻE TYM DRUGIM BYŁ ŚP. TATA DOKTORA O SPECJALNOŚCI PEDIATRA. DOBRO I MIŁOŚĆ DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA TE JEDNE Z NAJWAŻNIEJSZYCH WARTOŚCI, KTÓRYMI KIERUJE SIĘ DOKTOR WRÓBEL W SWOJEJ PRACY.
Dr Wróbel to wspaniały lekarz, doskonale znający się na tym co robi. Prawdziwy lekarz, wykonujący swój zawód z powołania i niosący przede wszystkim pomoc potrzebującym go pacjentom.
Lekarz z powołania. Ściągnięty w nocy przez dyżurujący personel szpitala wykonał zabieg, który uratował mi życie. Rzeczowo poinformował rodzinę o moim stanie nie pozostawiając żadnych niedomówień. Pozostaje mi tylko dziękować Bogu, że trafiłem w jego ręce.
Zarówno podczas wizyty prywatnej, jak też w placówce zdrowia jest bardzo uprzejmy, kompetentny i wzbudza zaufanie.