Filtruj terminy

Wyczyść

{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Internista
                                       dr n. med. Kazimierz Radwan

dr n. med. Kazimierz Radwan

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca X Oddział Kardiologii, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji - Ambulatoryjna opieka specjalistyczna
Edukacji 102
43-100 Tychy

Bardzo dobry człowiek i lekarz. Profesjonalne podejście i zaangażowanie w sprawie każdego pacjenta. Spokojnie podchodzi do tematu i dodaje otuchy w przeciwieństwie niektórych lekarzy którzy bezpodstawnie potrafią nastraszyc pacjenta. Mając 23lata stwierdzono u mnie wyskoie ciśnienie i skierowano do szpitala gdzie zdiagnozowano wadliwe działanie prawie wszystkich narządow wewnętrznych. Byłem przerażony. Po wyjściu ze szpitala udałem sie do Pana Doktora kierując się jego dobrą opinią. Stwierdził że takie wyniki mają 90 …
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Kardiolog
                                       lek. med. Katarzyna Czarnecka

lek. med. Katarzyna Czarnecka

Kardiolog

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca X Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji
Edukacji 102
43-100 Tychy

mogę powiedzieć tylko to że dzięki P.Doktor dowiedziałam się co mi jest teraz jestem juz pod opieka onkologa bardzo dziekuje Pani Doktor wspaniały człowiek jako lekarz najlepszy jakiego moglam spotkac na swej drodze jeszcze raz dziekuje P.Doktor
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Damian Dziuk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nasze Zdrowie" Grabińscy Spółka jawna
ulica Rolna 44-48

dr Irena Liszka

Tychy

To jest anioł, w skórze kompetentne konkretnej, bardzo miłej Pani doktor. Nie wiedziałam, że mamy w Świnoujściu tak fantastycznego specjalistę. Pani doktor zaopiekowala się mną jak córką, czułam się bezpiecznie i wyjątkowo. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, Pani doktor DZIĘKUJĘ ❤.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Andrzej Pyrlik

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam

dr n. med. Arkadiusz Orzeł

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.

lekarz Tomasz Kowalski

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Andrzej Hoffmann

43-100 Tychy

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

dr n. med. Witold Orszulak

Orbimed
43-100 Tychy

Lekarz z powołania,najlepszy specjalista dziękuję za opiekę medyczną wieloletnią.Pan doktor jest kompetentny, podejście do pacjenta rewelacja.
Opinia dodana przez: joanna

lek. med. Rafał Nowak

American Heart of Poland SA
ul.Edukacji 102
Tychy

Dziękuję za poradę 9 sierpnia . Po miesiącu jest OK .Pokażę się do kontroli za dwa miesiące . Pozdrawiam .
Opinia dodana przez: kazimierz stępniewski

dr n. med. Maciej Finik

ulica Armii Krajowej 3
43100 Tychy

Jedna wielka porażka, Tata leczył się u tego pana ( nie zasługuje na miano lekarza ) od ponad 3 lat , w przychodni na osiedlu C, badanie ekg które zlecał przed wizytą, robione było tylko dla "picu", Tata skarżąc się na coraz to gorsze samopoczucie ( omdlenia, ból w klatce piersiowej, niskie tętno) szanowny pan krótko tylko stwierdził " jest Pan ciężko chory " i na tym się skończyło. Dwa …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Urszula Urbanowicz

43-100 Tychy

Świetny lekarz i bardzo dobry specjalista, trudno teraz o dobrego lekarza a pani doktor zalicza się do tych nielicznych. Konkretnie i fachowo przedstawiła mi moje schorzenia i omówiła ich tematykę, omówiła leczenie oraz wszystkie zagrożenia wiążące się z moimi chorobami. Jest miła i uprzejmą osobą która chętnie rozmawia i udziela odpowiedzi na zadawane pytania.
Opinia dodana przez: Sylwia Nowak

Jacek Wojewódka

Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
43-100 Tychy

Wizyta rozczarowująca: lekarz był chłodny i pozbawiony empatii podczas badania mojego ojca (starszego, z problemami z pamięcią). Odpowiedzi wymijające, ton nieodpowiedni — zapytał nawet: „czy chce pani, żeby pana ojciec umarł?”. Nie polecam.

lekarz Grażyna Knauer-Janicka

N.Z.O.Z. Ośrodek Rehabilitacji