Zielona Góra
Bardzo sympatyczna, wrażliwa, konkretna i ciepła osoba. Znakomity lekarz. Maniak kochający swoją pracę. Pani doktor prowadziła mnie na oddziale. Pozdrawiam - Jerzy Kamiński Gubin
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Chopina 21 lok. 28
Zielona Góra
Lata temu chodziłem do doktora na badania kontrolne po chorobie. Teraz uczęszczam tam z wlasnymi dziećmi. Przez te lata nic się nie zmienia (może poza sprzętem), rewelacyjny lekarz i przemiły człowiek. Wytłumaczy, pokaże, uspokoi. Polecam :)
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Panu doktorowi najlepiej wychodzi odrzucanie schorowanych ludzi z niepełnosprawności w Zaganiu jednym zdaniem uzdrowiciel
Zgłosiłam pani doktor objawy/ kołatanie serca , duszności, uczucie niepokoju, podwyższone ciśnienie/.Zostałam zbadana / pani doktor robiła w trakcie badania dziwne miny , nie dodając słowa komentarza. Nie spytała czy się leczę, i czy przyjmuję stale jakieś leki. / Choruję ileczę się systematycznie na nadciśnienie tętnicze od 30-tu lat./ Bez słowa podała mi receptę na lek jak się okazało stosowany w chorobie Menier'a/ objawy zawroty głowy i szumy w uszach/. …
pl. Pocztowy 16 (Mediko)
Zielona Góra
jestem zaszokowany niektórymi negatywnymi opiniami. Najlepszy lekarz jakiego znam! Dr. Andrzej Koch to wybitny specjalista z zakresu kardiologii! Dzieki szybkiej i własciwej diagnozie zostałem skierowany na operacje która uratowała mi życie. Wstydzcie się wszyscy którzy piszecie negatywne opinie! Zyczę wszystkim aby spotykali tylko takich lekarzy - wybitnych oraz otwartych na ludzkie problemy.
GABINET LEKARSKI CZESŁAWA WERAKSO-KOCH
Pl. Pocztowy 16