Jest przyjaznie, Pani Karina jest godna zautanie i realnie podchodzi do leczenie. Na początku bała się mojego przypadku, ale ostatecznei zgodziła się na przeprowadzenie leczenia i wyszło super. Pozdrawiam serdecznei
Bardzo rzetelna pani doktor. Leczyłam się 3 lata i nie żałuję Wizyty były przyjemne i zawsze dostawałam odpowiedzi na pytania
Bardzo rzetelna pani doktor. Leczyłam się 3 lata i nie żałuję
Wizyty były przyjemne i zawsze dostawałam odpowiedzi na pytania
Z całego serca polecam dr Karinę Kustrzycką jako ortodontkę. To wyjątkowo kompetentna, dokładna i empatyczna specjalistka, która z pełnym zaangażowaniem podchodzi do każdego pacjenta. Już od pierwszej wizyty widać jej profesjonalizm oraz indywidualne podejście – wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a plan leczenia został dopasowany do moich potrzeb i oczekiwań.
Miałem przyjemność korzystać z usług pani doktor Kariny Kustrzyckiej i szczerze polecam ją każdemu, kto szuka świetnego ortodonty. Pani Karina jest niezwykle profesjonalna, dokładna i cierpliwa. Od samego początku widać było jej zaangażowanie oraz indywidualne podejście do pacjenta
Jako dziecko pani Karina wyprostowała mi wszystkie zęby i teraz chodzę z prostymi. Przez 10 lat nie miałem nawrotów. Profesjonalna robota.
Zrobiłem ostatnio zdjęcie rentgenowskie u Pani Doktor. Poszło szybko sprawnie i dostałem to czego chciałem. Polecam
Pani Doktor przeprowadziła konsultację i mimo, że bała się podjąć leczenia to zrobiła to z świetnym skutkiem !!! Dziękuję
Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Doktor zwraca uwagę na każdy szczegół podczas leczenia, przywiązuję dużą wagę do budowy szczęki oraz ustawienia kręgosłupa. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy. Leczenie przyniosło idealne rezultaty.
Bardzo dobry ortodonta, byłem wcześniej u 3 innych specjalistów, którzy wiele obiecywali, jednak nic za tym nie szło. Tutaj było odwrotnie, mój przypadek był zdiagnozowany jako trudny, ale leczenie się udało. Specjalista godny polecenia
Katastrofa, najgorszy ortodonta z jakim miałam styczność. Nie polecam nawet największemu wrogowi. Chamstwo i poniżanie pacjenta to norma. Kosmiczne stawki za nic i wieczny problem z wadliwym materiałem to norma. A wszystko jest oczywisicie wina pacjenta.