Karina Kustrzycka

3,8
3,6
3,7

4,0

Pani doktor bardzo kompetentna. raczej miła. Czułam, że wie co robi. Wizyty szybkie i sprawne jak i całe leczenie (w moim przypadku). Zdarzyło się parę razy, że przychodziłam na ustaloną godzinę i musiałam czekać bo coś się obsunęło. Czasem coś było robione w pośpiechu ale i tak skutecznie. ogólnie jestem zadowolona i polecam.

2,0

Odradzam. Pani doktor nie lubi kiedy zadaje się "zbędne" i trudne pytania. Najlepszy pacjent to prosty przypadek za duże pieniądze. Jelenia Góra traktowana jest jak "szybkie sianokosy". Długi czas oczekiwania, nerwowy lekarz, bo umówił tylu pacjentów, że brakuje czasu i cierpliwości. Kiedy przypadek się "nie opłaca" lub jest zbyt skomplikowany, obiecuje, że zadzwoni, ale czekanie na kontakt to strata czasu.

strasznie arogancka i nie miła!! NIE POLECAM!!

strasznie arogancka i nie miła!! NIE POLECAM!!

arogancka i niekompetentna,naciaga pacjentow na niepotrzebne koszty

arogancka i niekompetentna,naciaga pacjentow na niepotrzebne koszty

Bardzo polecam dr Karinę. Bardzo fachowa i rzetelna obsługa

Bardzo polecam dr Karinę. Bardzo fachowa i rzetelna obsługa

2,0

Mam wrażenie, że lekarka jest nastawiona na to, żeby mieć bo tylko to ją interesowało, leczyłam się u niej 6 lat...

4,0

Pani dr jest bardzo kompetentna i odpowiedzialna. Czasami bywa arogancka ale jej kompetencje i fachowość to wynagradzają.

4,0

Polecam! Należy dość długo czekać na wizytę, ale wynagrodzi to kompetencja i dobre podejście do pacjenta.

pani doktor jest arogancka i nieuprzejma

pani doktor jest arogancka i nieuprzejma

2,0

Odnoszę wrażenie,że pani naciąga pacjenta na częste wizyty,w czasie których nic nowego nie zaleca