Umówiona zostałam na 11-tą z dr Żmudą. Czekam 15 min, aż Pani dr stomatolog zaprosi mnie do gabinetu. W między czasie okazuje się, że część mojej karty ginie.Pani dr wychodzi, mówiąc, że wróci za chwile. Czekam więc, przysłuchując się co dzieje się w pozostałych gabinetach i na korytarzu. Śmiechy, rozmowy na prywatne tematy, zaproszenia na kawę i ciasto. Po 15 min. wychodzę przed gabinet zobaczy co się dzieje, napotykają Panią dr wychodzącą z szatni. Mowi: jeszcze minutka, już do Pani idę. Wracam więc na fotel...prawie zasypiam...wychodzę ponownie, bo juz mija 50min . Zwracam sie do pielęgniarki z pytaniem gdzie jest P. Żmuda. Okazuje się, że siedzi w gabinecie innej Pani doktor i sobie rozmawiają. Wychodzę do recepcji prosząc o wyjaśnienia. Pani recepcjonistka, ponownie zakłóca spokój szanownych rozgadanych Pań - w odpowiedzi dostaje, że mam poczekać jeszcze trochę. Zostawiam mój nr telefonu z prośbą, by kierownictwo sie ze mną skontaktowało i wychodzę.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Moje dziecko bało się dentysty ale u Pani Doktor nie ma problemu chodzi tylko do Niej Polecam gorąco
Polecam Ta Dentystke Mila Zna sie na rzeczy ogolnie jestem zadowolona
Polecam Ta Dentystke Mila Zna sie na rzeczy ogolnie jestem zadowolona
JEST TO WYSMIENITY LEKARZ SUPER PODEJSCIE DO PACJENTA BARDZO MILO WYTLUMACZY WSZYSTKO SUPER NAPRAWDE JAKO JEDYNY DENTYSTA KTOREGO POLUBILEM I AZ CHCE SIE CHODZIC
Najgorszy dentysta w moim zyciu!!! Brak podejscia do pacjenta, brak znieczulenia darmowego. Wszystko odplatnie. Ceny inne niz w cenniku. Skandal!!
Najgorszy dentysta w moim zyciu!!!
To była pierwsza wizyta którą miło wspominam u dentysty Pani Doktor jest super
To była pierwsza wizyta którą miło wspominam u dentysty Pani Doktor jest super
bardzo miła ,wszystko wytłumaczy i nic nie boli polecam !!
bardzo miła ,wszystko wytłumaczy i nic nie boli polecam !!
Bardzo sympatyczna i doświadczona pani doktor.Leczyłam zęba kanałowo i było bezbolesne.Polecam kazdemu