lekarz Katarzyna Burak

2,1
2,1
2,0

Pani już wykazywała niechęć przed przedstawieniem problemu choroby. Nieprzyjemna , opryskliwa , podkeślająca ,że wyrażam się złym tonem. Zdecydowanie najgorszy lekarz w przychodni z jakim miałem styczność. Absolutnie odradzam kontaktu z tą "Panią".

Pani już wykazywała niechęć przed przedstawieniem problemu choroby.
Nieprzyjemna , opryskliwa , podkeślająca ,że wyrażam się złym tonem.
Zdecydowanie najgorszy lekarz w przychodni z jakim miałem styczność.
Absolutnie odradzam kontaktu z tą "Panią".

Jestem zadowolona z pracy pani doktor. Wizyty są na czas, zlecane jest wiele badan, dobrze dobrane leczenie.

2,0

Ta lekarka niestety nie sprawia wrażenia osoby kompetentnej.Wydaje mi się, że wybrała niewłaściwą drogę zawodową. Brakuje jej empatii i odpowiedniego podejścia do pacjenta – była nieprzyjemna i oschła w kontakcie. Skierowała mnie do innego specjalisty. Co zdecydowanie było w kompetencjach lekarza rodzinnego co zresztą stwierdził inny lekarz. Zdecydowanie nie polecam – lepiej poszukać pomocy gdzie indziej.

Obcesowa, butna osoba która nie powinna być lekarzem. Brak chęci wysłuchania, szorstkość i traktowanie pacjenta jak idioty to narzędzia pracy tej Pani. Odradzam z całego serca

Odradzam z całego serca

Lekarz bez wyrozumiałości do pacjenta. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z takim brakiem profesjonalizmu podczas wizyty u lekarza. Stanowczo odradzam.

Najgorsza lekarka z jaką do tej pory miałam styczność. Wyjątkowo opryskliwa, to była moja ostatnia wizyta u tej pseudo lekarz. Każdemu radzę ją omijać, żeby zaoszczędzić sobie niepotrzebnego stresu.

Ta lekarka minęła sie z powołaniem . Zero podejscia do pacjenta niemila opryskliwa .?Jeszcze śmie powiedzieć że mogę zmienić lekarza . Omijać szerokim łukiem .

Super lekarka, kontaktowa uprzejma, każdy by chciał mieć taką możliwość korzystać z wizyty u Pani doktor Oby tylko długo była w tej przychodni, strasznie nie lubię zmieniać rodzinnego lekarza, ale wiem z życia że to co dobre szybko się kończy Zycie Pani długich lat w tej naprawdę sympatycznej przychodni Pacjetka

Zycie Pani długich lat w tej naprawdę sympatycznej przychodni
Pacjetka