dr n. med. Katarzyna Jamroszczyk

Ortodonta, Stomatolog

4,9

Z całego serca polecam usługi u dr. Katarzyny Jamroszczyk❤️. Pani Doktor jest osobą bardzo ciepłą i zawsze uśmiechniętą. Widać z jakim zamiłowaniem wykonuje swoją pracę. Moje ząbki kilkanaście miesięcy temu nie wyglądały za dobrze ale po wizytach u Pani Doktor mam uśmiech,, prawie,, jak Krzysztof Ibisz 😉.

Wspaniała doktor ortodonta. Jestem zadowolonym pacjentem. Mój uśmiech nareszcie nadaje się do pokazywania a nawet jest powodem do dumy. A nie zawsze tak było... Warto zaufac pani Dr., zeby potem mieć taki🙂 holywoodzki uśmiech.

Świetna klinika , świetna specjalistka. Serdeczna, uprzejma, bardzo dokładna i precyzyjna. Duże umiejętnosci i doświadczenie.

Chcesz się leczyć u profesjonego fachowca-umow sie na wizytę do Pani doktor. Usługi na najwyższym poziomie, wszystko tak jak trzeba. Caly zespół ortodontyczny na Niemcewicza to najlepsi specjaliści ortodoncji na jakich trafiłam w naszym miescie. Zapał i entuzjazm, z przyjemnoscią polecam.

Kto szuka dobrego ortodonty powinien trafić do pani Doktor. Jest świetnym fachowcem i miłą, osobą. Wymaga od pacjentow dobrej higieny i zaangazowania w leczenie, ale i sobie stawia wysoką poprzeczkę. W rezultacie ma najlepsze wyniki leczenia. Polecam

Polecam Panią Doktor Jamroszczyk za duże umiejętnosci, wielką precyzję i dokładność z jaką leczy i ustawia zgryz. Porządna, solidna firma.

Zdecydowanie pozytywna ocena! Gabinet działa na rynku ortodontycznym conajmniej 20 lat o ile dobrze pamiętam i zawsze słyszę dobre opinie. Sama jestem bardzo zadowolona z leczenia i polecam wszystkim. Pozdrawiam

Zdecydowanie pozytywna ocena!

Doświadczona specjalistka, rzeczowa i kompetentna. Na początku leczenia wszystko jest obrazowo omawiane, a później na wizytach zgodnie z planem-poprostu wdrażane w czyn. Można śmiało zaufać Pani doktor, z racji dużej wiedzy i praktyki. Leczy już drugie pokolenie pacjentów i wszyscy ją polecają drogą pantoflową, która jak wiadomo jest najlepsza. W czasach internetu warto jednak szepnąć słówko w takich miejscach jak to, bo wiele osób błądzi po różnych gabinetach niepotrzebnie, zamiast od razu trafić we właściwe ręce.

Piękne zęby to dar, który nie każdy dostał po rodzicach. Ja musiałam w tej sprawie skorzystać z pomocy specjalisty. Pani doktor Jamroszczyk zrobiła wszystko co było w jej mocy, żeby przywrócić mi urodę w postaci wspaniałego uśmiechu. Muszę przyznać, że efekt przerósł moje oczekiwania. Po 1.5 roku leczenie jest zakończone a ja nareszcie szczęśliwa. Wizyty przyjemne, delikatne, zawsze punktualnie, wszystko wyjaśniane na bieżąco, , sterylnie czysto i fachowo. Polecam.

Po ponad 2 latach ściągnęłam aparat ortodontyczny. Efekt przerósł moje oczekiwania. Pani Katarzyna cechuje się niezwykłą precyzją, czuć że posiada fach w rękach. Czytałam wiele opinii, że ściąganie aparatu nie jest przyjemne itp. Nic bardziej mylnego, wystarczy trafić na odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu. Zęby wyglądają przepięknie, wszystko zostało dokładnie dopracowane. Jedyne zarzuty miałam do asystentki Pani doktor, która wprowadzała nerwową atmosferę w gabinecie i podchodziła do pacjenta bardzo nieuważnie i niedelikatnie. Na szczęście Pani Katarzyna obecnie pracuje sama i uważam, że dzięki temu gabinet stanowi renomę samą w sobie, a świadczone usługi są na najwyższym poziomie.