Wyjątkowy lekarz, który podchodzi do pacjenta z ogromną empatią i profesjonalizmem.Gorąco polecam każdemu, kto szuka kompetentnego i życzliwego lekarza psychiatry.
Najlepszy lekarz, z jakim miałam do czynienia w całym swoim życiu. Pani doktor poświęca dużo uwagi i zrozumienia problemom pacjenta Wyjątkowo empatyczna i kompetentna, nigdy do tej pory nie czułam się na wizycie u żadnego lekarza tak komfortowo, bezpiecznie i zrozumiana.
Jestem osobą przewlekle chorą, doświadczenie mam spore w kontaktach z lekarzami. Pani doktor jest osobą wyrozumiałą, empatyczną i energiczną. Młody lekarz z ogromnym sercem dla pacjentów z troska i dużym zainteresowaniem na jego problem. Patrząca w oczy, nie oceniająca, bardzo konkretna, w punkt dla mnie. Dziękuję za okazane wsparcie♥️
Dziękuję za okazane wsparcie♥️
Pani Doktor Katarzyna Janusz-Dziurdzik to świetny specjalista, bardzo pozytywna i złota kobieta. Jestem niezwykle zaskoczony podejściem do pacjenta które jest wzorowe u Pani, wszystko dokładnie tłumaczy, informuje o każdym aspekcie, zawsze oddzwaniała gdy była próba kontaktu z mojej strony - a było ich trochę, (nawet w godzinach wieczornych oddzwaniała). Dzięki takim lekarzom człowiek zmienia nastawienie do służby zdrowia. Szczerze polecam!
Rzeczowa i kompetentna profesjonalistka. Zaangażowana w leczeniu pacjentów. Słucha uważnie i trafnie diagnozuje. Jest cierpliwa i oddana. Świetny lekarz budzący zaufanie. Polecam.
Rzeczowa i kompetentna profesjonalistka. Zaangażowana w leczeniu pacjentów.
Rzetelna i rzeczowa Pani Doktor. Wizyta, badania, diagnoza, skuteczne leczenie. Każdemu w potrzebie życzę takiego lekarza, który pomoże, tak jak mi pomogła Pani Doktor.
Rzetelny lekarz z powołania. Wizyta, badania, diagnoza, skuteczne leczenie. Każdemu życzę takiego lekarza, który uratuje, jak Pani Doktor.
Skuteczny i rzeczowy lekarz. Kompetentna i skuteczna w tym, co robi. Najlepszy lekarz, na jakiego trafiłem.
Wykwalifikowany i kompetentny specjalista. Trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Lekarz z powołania. Dziękuję za doprowadzenie mnie do stanu „używalności”. Polecam!
Rzeczowa, kompetentna, potrafi słuchać i stawia trafne diagnozy. Lubi to co robi.Lekarz jakich mało. Polecam.