Świetna specjalistka i przemiła osoba. Od wejścia czułam się swobodnie i bez stresu. Pani doktor podchodzi do pacjentki z empatią i zaangażowaniem. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Na pewno wrócę
Bardzo polecam Panią Doktor. Wizyta przebiegła w miłej i spokojnej atmosferze, wszystko zostało dokładnie wyjaśnione. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji 🙂
Bardzo kompetentna Pani Doktor chodzę do niej już kilka lat i bardzo polecam, miła,delikatna rzetelna i zawsze rozluźni atmosferę spowodowaną badaniem. Zawsze wychodzę od niej z pełną listą badań, które później dogłębnie analizuje i tłumaczy.Na zadawane pytania odpowiada bardzo obszernie.W nagłych sytuacjach przyjmuje bardzo szybko. U Pani doktor czuję się zaopiekowana medycznie a przede wszystkim zdiagnozowana w 100%.Szczerze polecam !
Polecam, wspaniała kobieta, profesjonalna i rzetelna. Uwielbiam do niej chodzić!! Pomaga mi przetrwać menopauzę. Zawsze zbada dokładnie, delikatnie, ma w sobie wiele empatii. Korzystam z jej usług od wielu wielu lat, i jestem wciąż zadowolona. Nie wyobrażam sobie chodzić do innego specjalisty.
Bardzo miła atmosfera w gabinecie i pełen profesjonalizm. Pani Doktor podchodzi do zdrowia pacjentki całościowo, zleca komplet badań i wszystko cierpliwie tłumaczy. czułam się tak zaopiekowana i bezpieczna. Szczerze polecam!
Pani doktor jest bardzo profesjonalna. Wizyta przebiega w spokojnej atmosferze, wszystko jest dokładnie wyjaśnione. Zdecydowanie polecam.
Pani doktor jest bardzo kompetentna i rzeczowa. Byłam pierwszy raz i się nie zawiodłam. Pani doktor przeprowadziła niezbędne badania i odpowiedziała wyczerpująco na zadane pytania. Jeśli chodzi o mnie to na pewno wrócę na kolejną wizytę.
Jak zawsze czułam się zaopiekowana na wizycie. Czas, rozmowa, chęć udzielenia odpowiedzi na nurtujące pytania powodują, że wizyta przebiega w miłej atmosferze. Polecam!!!
Jestem pod opieką Pani doktor od paru lat. Szczegółowe usg plus badania laboratoryjne, niczego nie przeoczy. Patrzy na pacjenta holistycznie, wyleczyła mnie ginekologicznie i dzięki niej zadbałam o tarczycę . Szczerze polecam
Diagnoza i leczenie na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm i empatia. Czułam sie zaopiekowana na każdym etapie mojego leczenia. Bardzo dobry specjalista. Z całego serca polecam!