Jestem bardzo zadowolona pełen profesjonalizm Pani Doktor jest miła uprzejma doswiadczona,polecam serdecznie.
Pani doktor jest bardzo miła, empatyczna i profesjonalna. Wszystko dokładnie tłumaczy, podchodzi do pacjentki z dużym spokojem i szacunkiem, dzięki czemu wizyta przebiega w komfortowej atmosferze. Czułam się zaopiekowana i z pewnością polecam tę panią ginekolog.
Nie polecam Pani doktor... nie dość, że trzeba się naczekać to jest oschła, niesympatyczna oraz na omówienie problemu zareagowała wyśmiewczo. Na badania zrobione prywatnie nie chciał nawet zerknąć. Po czym postawiła diagnozę bez dodatkowego wywiadu. Na każdy problem od razu są przypisywane tabletki, po co zrobić badania krwi i zobaczyć jakie może być tego podłoże. Przerywa w pół zdania jeśli ktoś chce o coś dopytać. Podziwiam jeśli ktoś decyduje się prowadzić u niej ciąże...
Byłam na pierwszej wizycie i z całego serca nie polecam pani doktor, opryskliwa, nieuprzejma. Momentami jej mimika wskazywała, jakby pracowała za karę i miała pretensje, że przyszłam do niej na wizytę. Pani doktor nie jest delikatna i badanie które w teorii nie powinno być tak nieprzyjemnie bolesne było bardzo bolesne. To, że ma pani jakieś problemy rodzinne to nie znaczy, że ma pani prawo za to się wyżywać na pacjentach, a jeżeli Pani odreagowuje poprzednich pacjentów na innych pacjentach, to proszę się zastanowić nad tym, czy praca lekarza jest dla pani. Proszę omijać panią Katarzynę Malinowską szerokim łukiem ze względu na wasze dobro dziewczyny.
Zupełnie nie polecam tej pani. Niemiła, zero empatii, traktuje przedmiotowo. Zwraca sie jak nauczycielka w szkole. Wyraz twarzy zacięty. Prawie zero kontaktu wzrokowego. Nie przyjmuje badań zrobionych prywatnie. Na jednej wizycie mówi o krwotoku który może wystąpić w każdej chwili przez mięśniaka, co jest oczywiste, a na drugiej wizycie mówi że trzeba obserwować i mam przyjść dopiero za pół roku. Po pierwszej wizycie wyszłam że łzami w oczach. Za to pani pielęgniarka z którą tam pracuje, jest bardzo miła.
Uprzejmość 0/5. Nie chodźcie do tej Pani! Nic nie pomoże i nigdy nie miałam kontaktu z bardziej opryskliwą kobietą.
Uprzejmość 0/5.
Pierwszy raz byłam u kobiety ginekolog i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to była najgorsza wizyta w moim życiu. Nie polecam tej pani żadnej kobiecie.Omijajcie szerokim łukiem.
Nie polecam omijać szerokim łukiem, smierdz papierosami ,bez kultury osobistej ,opryskliwa ,nie przywiązuje uwagi dla pacjentki zaabsorbowana rozmowa z pielęgniarka na temat innej pacjentki (obgadywanie) ,bardzo stresujaca wizyta, pani doktor chyba nie ma.pojecia o leczeniu i kulturze osobistej do pacjentek więcej na pewno nie pójdę i nie polecą pani Katarzyny Malinowskiej
Nie polecam pani doktor do wizyt ciążowych i prowadzenia ciąży. Jeżeli ktoś chce być przyjęty tasmowo to może przyjść do pani Malinowskiej i wykonać szybką wizytę. Po pierwsze to nawet nie zostałam zbadana ginekologicznie. Zmierzone mi tylko ciśnienie, które że stresu było bardzo wysokie. Pani doktor skierowała mnie na patologię ciąży na sor gdzie zostałam wyśmiana. Wysłano mnie do szpitala bez założonej karty ciąży gdzie wystarczyło przepisać leki na ciśnienie. W między czasie pani Malinowska przyjęła znajoma bez kolejki i potoczyła ja bardzo dokładną opieką. Szkoda, że innych pacjentek nie traktuje w taki sposób. Jak nie masz znajomości albo nie zapłacisz to nie jesteś traktowana w godny sposób...
Z całego serca polecam Panią dr Katarzynę Malinowską, od początku do samego końca prowadziła moją ciąże, wysoki profesjonalizm, kompetentna, miła, serdeczna, uśmiechnięta, z poczuciem humoru, bardzo pozytywna, ciepła, empatyczna, fachowo wytłumaczyła wszystkie kwestie które mnie trapiły w zakresie mojej ciąży, omawiała ze mną moje wyniki oraz usg. Czułam się pod opieką lekarską Pani Doktor bezpiecznie. Jestem bardzo zadowolona. Dawno nie spotkałam lekarza z powołania i z sercem do pracy. Według mnie najlepszy lekarz Kobieta jaką miałam zaszczyt poznać.