lek. dent. Katarzyna Przekwas

Bardzo dobry stomatolog, świetne podejście do pacjenta. Każda wizyta to miłe spotkanie zakończone fachowo zrobionym zębem. Zawsze uśmiechnięta i skupiona na pacjencie.

Najlepsza stomatolog :) Zero bólu, po zębach nawet nie widać, że były plombowane. Wszystko profesjonalnie. Pani Kasia wyleczyła mi już zęby z 8 lat temu i to sporo. Teraz już 4 zęby zrobione, co wizytę po dwa i nie czułem kompletnie nic! Iść do Pani Kasi to sama przyjemność :) Fachowiec :)

Przez 20 lat wiele wizyt, wielu stomatologów w Elblągu, zanim trafiłem do Pani Katarzyny PRZEKWAS. Od kilku lat tylko jej powierzam leczenie moich zębów i mojej rodziny. Zabiegi wykonuje szybko i sprawnie, bezboleśnie z precyzyjną dokładnością. Pełen profesjonalizm. Miła, cierpliwa z poczuciem humoru. Bardzo dobre podejście do dzieci Nie wyobrażam sobie wizyty u innego lekarza. Polecam!!!

Świetny stomatolog. Pani doktor pomimo młodego wieku zna się na swojej pracy i wie co robi,jest bardzo kompetentna.Na fotelu czułam się ,że jestem w dobrych rękach.Wytłumaczyła ile mam ubytków i ile wizyt mnie czeka. Bardzo uprzejma . Bardzo godna polecenia

Bardzo godna polecenia