pani doktor jest świetnym lekarzem. do tego przemiłym człowiekiem. piszecie ze nie ma u was poprawy,moze warto przemyslec zanim cos napiszecie bo choroby skory nie sa tak proste do wyleczenia jakby sie to moglo wydawac i leczenie musi zajac troche czasu. moja siostra leczyla sie u pani doktor dlugi czas, teraz nie ma zadnych problemow z cera. dlatego jak kilka lat pozniej takie same problemy zaczely sie u mnie od razu poszlam do doktor Sobańskiej, moje leczenie tez dlugo trwa ale widze juz zdecydowana poprawe. dodatkowo pani doktor jesli wie ze jakis lek jest drogi to informuje w jakiej aptece mozna go kupic tanszym kosztem, wiele razy juz tak bylo w moim przypadku. dlatego tez uwazam doktor Sobańską za świetnego i godnego polecenia lekarza.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Bardzo sympatyczna Pani doktor. Kompleksowo podchodzi do problemu, tłumaczy co gdzie skąd i dlaczego. Polecam.
Bardzo sympatyczna p.dermatolog , kompetencja i uprzejmość to cechy , które sprawiają , że zawsze miło wspominam wizyty u niej.
kilka wizyt i jak narazie nie ma poprawy
kilka wizyt i jak narazie nie ma poprawy
wizyta trwa jakieś 3 minuty, byłem kilka razy, przetestowałem ok. 20 rodzajów medykamentów i nic. Żadnych konkretów, myślę, że chodzi o przeciąganie sprawy by były kolejne wizyty.
Przemiła i sympatyczna kobieta. Jako lekarz profesjonalistka w każdym calu. Gorąco polecam.
pani doktor to zdecydowanie najlepszy dermatolog u którego sie leczyłem ( a leczyłem sie u paru), niezmiernie kompetentna i mila dla pacjenta. po każdej wizycie człowiek na nowo wierzył ze z choroba da sie wygrac, gorąco polecam
czas trawania wizyty 5 min, brak wyjaśnień związanych z przyczyną i rozpoznaniem chorby
wizyta trwa 5 minut , po wizycie czlowiek wychodzi glupszy niz przed wizyta
wizyta trwa 5 minut , po wizycie czlowiek wychodzi glupszy niz przed wizyta