cardioexpert
ulica 1 Maja 192
Kielce
odpowiedział wyczerpująco na wszystkie pytania. Miła atmosfera podczas wizyty, przebiegła sprawnie i bezstresowo.
To jest oburzające!!! Dlaczego do tej pory w nagłówku widnieje lekarz ?Proszę spojrzeć choćby na pieczątkę.! Dlaczego osoba z tego portalu umieszczająca nagłówki, w pierwszej kolejności nie zorientuje się co do umiejętności, doświadczenia, praktyki, tudzież ocen oraz opinii pacjentów, którzy trafiali i wciąż trafiają do Tego Doktora. Wobec powyższego nalegam a wręcz Żądam jak najszybszej zmiany treści nagłówka, usuwając nieadekwatne do tej osoby słowo - Lekarz.
Gabinet Stomatologiczny Salubris
1-go Maja 56/2
Kielce
Polecam gabinet Salubris i panią S. Sarnecką-Konarską. Młoda, miła, niezwykle precyzyjna i punktualna- a to wśród dentystów nie jest zbyt "popularna" cecha ;)
SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
Kielce
Byla doskonała studentka , jestem pewni ze jest doskonała lekarką , nastawienie do ludzi , empatia , współczucie , chęć do Pomoci , delikatność , logiczne mysz-lenie do rozwiązywania problemów .
Prywatny Gabinet Chirurgiczny
ul. J.N. Jeziorańskiego 75
Kielce
Spotkanie Pana doktora Korejby przywraca wiarę w zawód lekarza i wiarę w człowieka w ogóle.Kultura osobista, profesjonalizm, goszczący na twarzy uśmiech sprawiają, że pacjent czuje się bezpiecznie i ma pewność, że "trafił" w najlepsze ręce. Nie ma znaczenia fakt, czy wizyta jest odpłatna, czy na NFZ. Podejście Pana doktora jest jednakowo serdeczne i profesjonalne. Wspaniale jest "mieć " takiego lekarza w Kielcach. Panie Wojciechu -, dziękuję, że Pan jest i …
ulica Szajnowicza-Iwanowa 13E/15
Kielce
Moja wizyta z synem (12 l) u Pani doktor przebiegła bardzo pozytywnie. Wykazała się wysokim profesjonalizmem oraz szczegółowo wyjaśnił wszystkie etapy leczenia. Atmosfera w gabinecie była przyjazna, co sprawiło, że dziecko czuło się komfortowo. Jestem bardzo zadowolony z wizyty i z pewnością będziemy kontynuować leczenie w tym miejscu.
Dzisiaj byłam z synkiem (4latka) u Pani doktor która przyjeła nas w trybie pilnym bez umowionej wizyty,gdyz syn miał juz stan zapalny i nie mógł wytrzymać z bólu. Żaden lekarz nie chciał nas przyjąc mimo bólu i opuchlizny. Syn panicznie boi sie dentysty i była, to pierwsza wizyta na której pomału zaczoł współpracować i przekonywac sie do zrobienia zęba. To wszystko dzięki wspaniałej Pani doktor która jest Najlepszym dentysta w …
NZOZ EKSTRADENT SP. J.
ul. Juliusza Słowackiego 21/1U
Kielce
Super dentysta, wszystko wyjaśnia, bardzo delikatny, pomocny. Odpowiedział na wszystkie pytania. I polecił nawet nie jednom metodę na usunięcie problemy Naprawdę jestem zachwycona. Polecam z całego serca!
W 100000% jak najbardziej i z całą pewnością polecam Pana Doktora Woldera ,jest to człowiek na odpowiednim stanowisku ,super człowiek, najlepszy lekarz chodziłam do Pana Doktora przed ciążą ,później całą ciążę prowadziłam, jestem mega zadowolona ,zawsze wszystko starannie i zrozumiałe wytłumaczone. A co najważniejsze dr.Wolder zawsze z uśmiechem na twarzy przyjmował mnie na wizytę , również w szpitalu po porodzie zaglądał pytał jak tam samopoczucie najlepszy lekarz jakiego miałam :-) …
Szpital
Artwińskiego 3
Kielce
Genialny lekarz. Zna się na rzeczy, pomoże w 100%. Osoba miła, pracowita, działa z uśmiechem na twarzy. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
Cudowna pani doktor, pełna empatii, wrażliwości do pacjenta i jego rodziny. W trudnej chwili naszej bezradności i bezsilności, gdy mój tata był w ciężkim stanie, w mgnieniu oka skontaktowała się ze mną telefonicznie po wysłaniu do niej maila i pokierowała mnie co mam zrobić i jak zareagować, żeby tata wrócił do "żywych". Dziękuję pani doktor, jest pani Aniołem.
SZPITAL KIELECKI ŚW. ALEKSANDRA SP. Z O.O.
ul. Generała Tadeusza Kościuszki 25
Kielce
Po pierwsze człowiek o wysokiej kulturze osobistej, po drugie lekarz- życzliwy,ciepły, cierpliwy. Profesjonalista o olbrzymiej wiedzy i umiejętnościach, niezwykle skromny o wyjątkowym podejściu do pacjenta. W maju br. Pan doktor operował guz łagodny mojej piersi w ŚCO. Chętnie odpowiadał na moje pytania, wyjaśniał wątpliwości czym wzbudził moje zaufanie. Potrafi z chorym rozmawiać merytorycznie dając poczucie bezpieczeństwa. Wspaniała opieka jeszcze długo po zabiegu. Lekarz z powołania. Gorąco polecam!
Prywatny gabinet psychiatryczny i psychoterapia
Kielce
Jestem przekonana, że gdyby nie pomoc Pani Doktor mojej mamy już by nie było wśród nas. Jestem z serca wdzięczna i polecam wszystkim, którzy są w kryzysie.