lekarz Konrad Chełmiński

4,2
4,1
4,2
4,1

Szczerze polecam! Bardzo kompetentny, zrównoważony, sympatyczny. Bez pośpiechu tłumaczy istotę choroby, długoterminowy plan leczenia. Wzbudza zaufanie!

Dobry lekarz, niezwykle pomocny człowiek - Najżyczliwszy z lekarzy jakich w życiu spotkałam

byłam tylko na jednej wizycie i uważam że jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia :)

Leczę sie u dr ja i dzieci, to nasz czwarty laryngolog i pierwszy którego szczerze POLECAM Na każde pytanie z oceny mogłam udzielić zdecydowanie odpowiedzi twierdzącej. Kompetentny, dokładny, pomocny,nie spieszy się, udziela wyczerpujących odpowiedzi, informuje na bieżąco o leczeniu i planach na przyszłość. Prowadzi leczenie do końca, nie szczędzi na dodatkowej diagnostyce.