Jedna gwiazdka tylko dlatego, bo nie da się udzielić 0. Ta osoba nie powinna już zajmować się leczeniem ludzi. Mentalność komunistycznego lekarza, który myśli, ze jest królem i wszystko mu wolno. Podejście bez jakiejkolwiek empatii. Nie wiem czy to wina wieku czy rozumu, ale sama do siebie mruczy pod nosem, nie wyjaśni, o co jej chodzi, niezadowolona, ze ktoś jej przeszkadza (a wizyta prywatna). Pewnie jedną nogą jest już na emeryturze, ale do póki jeszcze przyjmuje, to unikajcie wizyt tej osoby.
Najgorszy lekarz u jakiego bylam!!!przyjmowala mnie na izbie w wadowicach.miala pretensje ze raczylam ja obudzic. Badanie bardzo bolesne zero delikatnosci cos okropnego.dobrze ze byl dr.czerwik i sie mna zajal choc nie bylam jego pacjetka.odradzam ta pania"doktor"