Konował i łapówkarz.Pacjent dociera na planowany zabieg na własnych nogach a wyjeżdża z prosektorium w karawanie.
TO JEST PARTACZ!!! KOCHAJACY PIENIADZE BARDZIEJ NIZ PRZYSIEGE HIPOKRATESA!!! Slodki, uprzejmy zawsze zmeczony (szpital, przychodnia etc...) Tragicznie boli bo ma bolec i co trzy miesiace na kontrole i to samo za kazdym razem przez dwa lata az zaslablam i trafilam do innego szpitala a tam chirurg za glowe sie zlapal jaka fuszerka. W sosnowcu jak poszlam po dokumentacje i powiedzialam K.Dyczkowskiemu co o nim mysle a opinie ta podzielaja lekarze ktorzy teraz mnie monitoruja odmowil wydania dokumentacji dopiero po wizycie u dyrektora szpitala dokumenty zostaly mi wydane!!! Reasumujac jesli nie …
Reasumujac jesli nie masz grubego-bardzo grubego portfela a chcesz zyc stanowczo odradzam doktora Dczkowskiego!!!
Unikajcie tego pseudolekarza, gdyż jest ordynarny,bezczelny,prymitywny, obleśny i chamski, lekceważący i świniowaty .... Można by jeszcze długo wyliczać podobne epitety w stosunku d tego pana "doktora".Nadaje się tylko do badania końskich lub krowich "dup".
Ten lekarz nie powinien leczyć chorych.Jest nieprzystępny,nie ma litości dla cierpiących, a przede wszystkim znerwicowany.Nie ma cierpliwości do pacjentów, nie potrafi wysłuchać ludzi,którzy chcą,żeby im ulżył w cierpieniu.
Buuuhaha,śmiechem co niektórzy nas tu zabijają!Co mają z tych kłamstw,skoro wiedzą,że jest inaczej?....No dobrze,niech im będzie... K.D.,to ,,lekarz godny zaufania'' , ma ,,miłe podejście" może i ma do tych co pomocy nie potrzebują,chociaż i w to wątpię,znam też kilka opinii jego kolegów o nim...Leczyłam się u niego, mieszkam na Zielonogórskiej w Sosnowcu-Zagórzu,tam gdzie ma ,,gabinet" i tyle tylko powiem; to wet,który sam potrzebuje pomocy,a może leków nie bierze lub nie stosuje się do zaleceń fachowców?To gość z zespołem ADHD, ordynarny chamski i bezczelny- psa w jego ręce żal byłoby powierzyć,bo pewne jak 2x2,że zamiast pomóc,zrobiłby z niego kalekę!,,Złota rączka" od ,,rozrywania dup''-tylko tyle potrafi:))100/100%,że te dobre opinie wystawia sobie sam,to wet niegdyś z Krakowa,gdzie się ,,spalił"z opisanych tu powodów.Nie spotkałam nigdy ,,jego pacjenta"wyleczonego,zadowolonego czy pozytywnie wypowiadającego się na jego temat.Ot, po prostu brak proktologów, wizyty priv są drogie,toteż z braku laku często chory-dosłownie; ,,śmierci się chwyta".To specjalista od wykrywania/Krzychu Paluch/ nieistniejących guzów,zwodzący.../dalej przemilczę/,narażający pacjenta na okropne stresy,ból,niepotrzebne operacje podczas których..ZAPOMINA POBRAĆ WYCINKI DO BADAŃ HISTO!...Uwaga ! Koniecznie kserować swoje karty,bo ma specjalizację w ich przerabianiu,a później robi z chorego i jego rodziny wariatów-horror-tyle w temacie!Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia wszystkim,którzy doznali krzywdy od tego paproka,natomiast szukających pomocy ostrzegam;OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM K.D, pluć za siebie i uciekać!!!
W PUBLICZNEJ BEZ KASY!!!! NIE MA CO WCHODZIĆ!!! PRYWATNIE 100ZŁ.TAK LECZY BY BYĆ WIECZNYM PACJENTEM !!!!DZIWIĘ SIĘ ŻE GO JESZCZE NIE PRZYMKLI!!!
jeśli kochacie życie unikajcie tego człowieka który powinien zwać się znachorem a nie lekarzem
bardzo dobry specjalista, bardzo mily.Polecam.
bardzo dobry specjalista, bardzo mily.Polecam.
Wspaniały lekarz,polecam! Jestem pacjentką doktora od ośmiu lat. Godny zaufania, miły ma podejście do pacjenta i bardzo zdolny (złota rączka)w Jego specjalności.
Wspaniały lekarz,polecam! Jestem pacjentką doktora od ośmiu lat.
Znakomity lekarz, wyprowadził mnie z beznadziejnego stanu po operacji w innym szpitalu choć inni lekarze rozkładali już ręce. Po prostu spytałem czy Pan Doktor mi pomoże, obiecał że będzie lepiej i tak jest. Jestem za to bardzo wdzięczny, dziękuję. Darek P.
Darek P.