lekarz Krzysztof Koziełek

Radiolog

4,8
4,9

Najlepszy! A co się kryje za „najlepszy”? Rzeczowy,empatyczny,życzliwy,z poczuciem humoru. Dziękuje z dzisiejsza wizytę i pozdrawiam

Najlepszy!
A co się kryje za „najlepszy”?
Rzeczowy,empatyczny,życzliwy,z poczuciem humoru.
Dziękuje z dzisiejsza wizytę i pozdrawiam

Doktor Krzysztof Koziełek to wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo duża wiedza, a do tego wspaniałe podejście do pacjenta. Lekarz godny zaufania.

Doktor Krzysztof Koziełek to wspaniały lekarz

Niesamowity człowiek! A właściwie anioł nie człowiek. Uprzejmy, cierpliwy z ogromem wiedzy a do tego poczuciem humoru, człowiek orkiestra 😊 Polecam z czystym sumieniem!

Polecam z czystym sumieniem!

Drogie Panie,jeśli będziecie potrzebowały jakiejkolwiek pomocy to tylko ta klinika. Tydzień temu korzystałam z pomocy dr.Koziełka i powiem krótko "anioł,nie człowiek". Byłam przerażona tym co mnie czeka (biobsja w lewej piersi) a nie dosyć że zabieg minął totalnie bezbólowo to Pan doktor tak rozładował atmosfere że nawet przeszłam go z uśmiechem na twarzy. Polecam z całego serducha.

Dawno nie byłam u tak miłego i kompetentnego lekarza i to na NFZ! U mnie na szczescie wszystko było ok i wizyta była w miłej atmosferze. Ale mialam okazję widziec tez troske Pana doktora i zaangażowanie o pacjentke u ktorej wynik nie byl dobry. Tak wiec na 100% polecam

Znakomity! Doktor oprócz wykonania samego badania USG były też w stanie ocenić mój stan zdrowia na podstawie wyników i objawów, więc posiada też wiedzę z dziedziny hematologii. Doktor podczas wizyty jak i samego badania nigdzie się nie śpieszył, poświęcił odpowiednią ilość czasu. Sposób w jaki tłumaczył i opisywał badanie i samą chorobę nie pozostawiły żadnych wątpliwości u mnie co do jego wiedzy i kompetencji. Pełen profesjonalizmy. Gdyby każdy ,,lekarz" był lekarzem jak pan Koziełek to w Polsce ludzie byliby zdrowsi.

Dr Koziełek zasługuje na 6! Przemiły i kompetentny lekarz z powołaniem. Po kilku latach doświadczenia z przeróżnymi lekarzami stwierdzam, że nigdy żaden z nich nie zajął się mną tak dokładnie i rzetelnie jak Doktor. Polecam z całego serca.

Polecam z całego serca.

Cudowny lekarz z powołania miły cierpliwy z poczuciem humoru wszystko wytłumaczy odpowie na każde pytanie biopsja bezbolesna w życiu nie spotkałam tak cudownego lekarza polecam z całego serca

Lekarz na szóstkę!Cierpliwy, spokojny i mający sporo życzliwości dla pacjentki. A najważniejsze to ogrom wiedzy i poczucia humoru ( co czasem jest potrzebne).Polecam!!!

Najlepszy lekarz jakiego dotychczas spotkałam. Pełen empatii, zrozumienia. Na spokojnie wytłumaczył mi, na czym polega zabieg, który miałam wykonywany, a potem cierpliwie odpowiadał na moje (trywialne) pytania. Podczas zabiegu doktor widząc, że się denerwuje uspokajał mnie. Czuć było od niego dobro i ciepło. Sam zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie. Bardzo polecam!

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay statlastseen stat