lekarz Krzysztof Pietrzak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

1,8

Nie polecam. Człowiek arogancki. Pracuje chyba za karę chociaż bierze za to pieniądze. Może i dobry lekarza ale podejście do pacjenta to porażka.

Miałam wykonywany zabieg operacji żył, zostałam zakwalifikowana przez doktora Pietrzaka, mimo, że skierowanie i Doppler wykonał ktoś inny ( ta info. w nawiązaniu do powyższych opinii o lekarzu) Cały zabieg przebiegał w bardzo przyjaznej atmosferze a opieka była na najwyższym poziomie. Pan doktor to prawdziwy profesjonalista uprzejmy, konkretny i rzeczowy. Czułam się bezpiecznie i zaopiekowana przez cały czas. Wieczorem po zabiegu lekarz przyszedł osobiście sprawdzić jak się czuje, a następnego dnia rano miał już przygotowane wszystkie dokumenty: receptę, skierowanie na kontrolę, druki do Zus-u i szczegółowe zalecenia. Dodatkowo podał numer …

Cały zabieg przebiegał w bardzo przyjaznej atmosferze a opieka była na najwyższym poziomie. Pan doktor to prawdziwy profesjonalista uprzejmy, konkretny i rzeczowy. Czułam się bezpiecznie i zaopiekowana przez cały czas. Wieczorem po zabiegu lekarz przyszedł osobiście sprawdzić jak się czuje, a następnego dnia rano miał już przygotowane wszystkie dokumenty: receptę, skierowanie na kontrolę, druki do Zus-u i szczegółowe zalecenia. Dodatkowo podał numer telefonu, żebym w razie pytań czy wątpliwości mogła się z nim skontaktować. Serdecznie polecam - pełen profesjonalizm, empatia i opieka na najwyższym poziomie!
Nadmienię tutaj, że skierowanie, wskazanie do leczenia, badanie i cały zabieg, wszystko odbyło się przez refundację z NFZ za wszystko co opisane jest powyżej nie zapłaciłam ani złotówki! Także za cechami opisanymi w opinii nie stoją pieniądze.

Poszłam na prywatną wizytę do Pana doktora. Mam od dawna cukrzycę, nadciśnienie i RZS a do tego doszła miażdżyca. Lekarz po wykonaniu Dopplera stwierdził, że mam zapchane tętnice w nogach. Poprosiłam o leczenie, na które dostałam odpowiedź że mam zażywać aspirynę ( której nie mogę zażywać ponieważ biorę metex o czym lekarz wiedział) mam spacerować. Na moje pytanie co dalej gdy to nie pomoże usłyszałam " Pani PESEL? (mam 70 lat ) no to za rok lub dwa trzeba będzie obciąć nogi" KONIEC WIZYTY. Omijajcie tego lekarza szerokim łukiem.

Nie polecam. Arogancki człowiek.Obraził się i wyprosił mnie z gabinetu, ponieważ miałam tylko skierowanie na konsultacje chirurga naczyniowego. Według niego powinnam mieć też skierowanie na Dopplera, dopiero wtedy będzie mu się opłacać przyjęcie mnie. Miałam opis Dopplera, który robiłam 2 tygodnie wcześniej. Jeszcze nigdy nie zostałam tak źle potraktowana.

Wizyta styczeń 2024 w Neuro Centrum Wadowice Lekarz jest arogancki i nieuprzejmy. Trafiłam do niego ze skierowaniem USG tętnic szyjnych. Lekarz z laską wykonał badanie zlecone przez neurologa! Zaczął dopytywać się o cel skierowania i orzekł kompletnie bezsensownie że skoro miałam rezonans 2 lata temu! to już jestem zdiagnozowana! Jak mając tak znikome informacje i kompletny brak wiedzy o stanie pacjenta można podawać cel skierowania i badania? Widać że ten lekarz już dawno stracił pasję i chęć pomocy ludziom a traktowanie chorego pacjenta w ten sposób urąga kulturze osobistej szczególnie …

Widać że ten lekarz już dawno stracił pasję i chęć pomocy ludziom a traktowanie chorego pacjenta w ten sposób urąga kulturze osobistej szczególnie kogoś kto jest lekarzem ale sprawia wrażenie jakby wykonywał tą pracę z przymusu.
Odradzam nie polecam na pewno można znaleźć innego lekarza który bez zbędnych komentarzy wykona takie badanie.