NZOZ SZPITAL POD BUKAMI
Bielsko-Biała
Jest dobry w swoim fachu,sympatyczny,rzeczowy w stosunku do pacjenta, wszystko spokojnie wytłumaczy,po wyjściu z gabinetu człowiek czuje się lżejszy o parę kilo,problem choroby nie jest taki straszny.Serdecznie polecam,zawsze przyjmie pacjenta nigdy nie puści chorego z kwitkiem,taki współczesny"JUDYM".
szpital wojewódzki
Armi Krajowej
Bielsko-Biała
Bardzo polecam Pana Doktora.
Doświadczony, konkretny i rzeczowy lekarz. Wizyta przebiegła w przyjaznej, profesjonalnej atmosferze.
Broniewskiego 5 (Ultramedic)
Bielsko-Biała
Lekarz godny polecenia,rzeczowy, bardzo kulturalny,ma bardzo dobre podejście do pacjenta, faktycznie zależy mu na satysfakcji jak i zdrowiu osoby która zgłasza się na wizytę.Jest lekarzem o ogromnej wiedzy,bardzo obrazowo przekazując ja pacjentom
Niestety, mam bardzo złe doświadczenie z tym panem. W niedzielę wieczorem 80 letni pacjent tak mu przeszkadzał ze na niego krzyczał, mówił nieprzyjemne rzeczy. Zbadał bez żadnego komentarza, nic nie wytłumaczył. Dal kartkę, kazał kupić leki i iść do kontroli za 4 dni. Na pytanie pacjenta gdzie, odpowiedział gdzie Pan sobie chce, tu jest prywatnie, tu się płaci. I to było wszystko. Tak ze nic nie wiemy, co z ojca ...
Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
Bielsko-Biała
Miły, uprzejmy,kompetentny. Miałam bardzo dużo szczęścia, że los postawił na mojej drodze takiego człowieka.
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
Bielsko-Biała
Rewelacyjny chirurg. Uratował mi życie w 2001 roku. Fachowiec a przy tym naprawdę miły człowiek.
Centrum Lekarskie ALFA w Bielsku-Białej
Grażyny 9
Bielsko-Biała
Osobiście jestem zdegustowany po wizycie u pana doktora jedynym jego wytłumaczeniem było że to są powikłania od kręgosłupa,czas mi poświęcony 3 min. a badanie Doplera mam sobie sam zrobić ale to i tak nic nie da.
CORVITA
SOBIESKIEGO 89/50