Lekarz porażka. Do leczenia zwierząt się nie nadaje a co dopiero ludzi.Zero empatii,zero wiedzy. Przyszłam z podejrzeniem rozejscie spojenia łonowego w ciąży a ten pan pyta kto mnie skierował do ortopedy😱 chyba do kardiologa powinnam wg niego pójść 🤔że po porodzie trzeba przyjść albo przed porodem trzeba było to badać. Przecież rozejście spojenia może być przeciwwskazaniem do porodu naturalnego a ten mi każe przyjść po porodzie.Perfidnie nie zrobił mi usg tylko dał skierowanie na rtg gdzie wiadomo że nie pójdę z rozsądku. Omijać szerokim łukiem
W moim przypadku całą wizyta trwała około 3 minuty, badanie po urazie stawu skokowego na USG może 3 sekund i to nawet nie sprawdził całego stawu tylko dolna połowę (tą część stawu która nie bolała) .Na dokumenty które przyniosłem nawet nie raczył zerknąć. Szkoda że nie można dać 0 gwiazdek bo na tyle zasługuje.
Miałam problem łokciem. Bardzo bolało Do Pana Doktora trafiłam przypadkiem i dziekuję za szybką pomoc. Bardzo polecam.
Bardzo dziekuje za leczenie. Plecy bardzo bolały i dzieki pomocy Pana Doktora znowu jest normalnie. Polecam
NIE POLECAM!! lekarz na mój opis problemu skrzywił się i BEZ SPRAWDZENIA uznał, że nic mi nie jest, wizyta trwała 2 minuty. Każda osoba wychodząca mówiła, że nie poleca.
Absolutnie odradzam uraz kostki Lekarz arogancki usłyszałam że nic mi nie jest orteza to naciągania ze strony szpitalnego SORu konsultacja u innego ortopedy diagnoza zerwane ścięgno i operacja
Absolutnie odradzam uraz kostki
Doktor nastawiony na odhaczanie pacjentów, wizyta 2 minuty, płać i następny, naciąga na wykonanie USG co wizyta
NIE POLECAM! Wizyta trwała około 2 minuty łącznie z USG… Skręcenie stawu skokowego, ból przy chodzeniu pomimo, że od urazu minęło ponad 2 miesiące. Lekarz stwierdził, że stopa jest zdrowa, zalecił codzienne spacery po 10km i nacieranie stopy ogólnodostępnymi maściami… na pytanie o rehabilitację oburzony odpowiedział, że nie ma takiej potrzeby. Diagnoza innego lekarza ortopedii - zerwanie wiązadeł stawu skokowego, zalecił oszczędzanie nogi, zastrzyki i rehabilitację a jeżeli to nie pomoże to operacja czeka.
NIE POLECAM!
Wizyta trwała około 2 minuty łącznie z USG…
To jakiś żart. Wizyta minutę. Dosłownie. Diagnoza chyba każda sama przedstawiana każdemu pacjentowi. 300 zł. USG nawet nie popatrzył na monitor. Dodatkowo 100 złotych. I oczywiście przyjść za tydzień na "kontrolę". Pieniądze jak w błoto - oczywiście nie pomógł.
Szybka diagnoza, szybkie wprowadzenie leczenia. Konkretnie i szybko. Tego potrzebowałem. Noga zdrowa, znowu mogę uprawiać sport. Polecam.