dr n. med. Krzysztof Sysło

1,8

Orzeczenie zostało wydane w sposób rażąco powierzchowny i lekceważący. Lekarz orzecznik nie przeprowadził żadnego badania przedmiotowego, nie sprawdził objawów, nie wykonał nawet najprostszych testów ruchomości kręgosłupa, nie zbadał palpacyjnie, nie ocenił odruchów ani siły mięśniowej. Przyniosłem ze sobą aktualną płytę z badaniem obrazowym (RTG/MRI), na którą lekarz nawet nie zerknął, nie zapoznał się z jej zawartością i w żaden sposób jej nie uwzględnił. Zamiast rzetelnej oceny stanu zdrowia, dokonał diagnozy na oko – z zadziwiającą pewnością siebie, jakby posiadał nadludzkie umiejętności diagnozowania problemów kręgosłupa bez jakiegokolwiek badania fizykalnego czy prześwietlenia. …

Zamiast rzetelnej oceny stanu zdrowia, dokonał diagnozy na oko – z zadziwiającą pewnością siebie, jakby posiadał nadludzkie umiejętności diagnozowania problemów kręgosłupa bez jakiegokolwiek badania fizykalnego czy prześwietlenia. Takie postępowanie to zwykłe chamstwo wobec pacjenta i rażące naruszenie zasad sztuki lekarskiej oraz wymogów rzetelnego orzekania o zdolności do pracy.
Lekarz ten nie nadaje się do pełnienia funkcji orzecznika – co najwyżej powinien przejść na emeryturę, zanim zaszkodzi kolejnym osobom.

Coś niewiarygodnego.Lekarz od wejścia chyba założył ze wyglądam za zdrowo.Dokumentacji nawet Pan doktor nie dotknął. Spytał po co kolejne dokumenty dołączam które miałam przy sobie.Zadaje pytania i nie da na nie odpowiedzieć bo nie interesuje go co pacjent ma do powiedzenia.Na pytanie o to jakie leki zażywam dał wymienić 2 reszta nie był zainteresowany. Uzasadnienie decyzji o odmowie przyznania renty pozostawiam bez komentarza...Nie jest Pani niezdolna do pracy...dodam ze po drugiej operacji ręki w lipcu Pan doktor taka opinie wydał początkiem września. Żenada. Szkoda ze niżej sie nie da bo podejście do człowieka i szacunek zerowy.

Temu doktorkowi co jest orzecznikiem ZUS w Tarnowie ZUS musi dawać dobrą zapłatę za jego ciężką pracę że uzdrawia ludzi którzy są naprawdę chorzy przedstawione dokumenty choroby są nie ważne dla niego bo tylko patrzy na wygląd człowieka zadaje pytania na które nie pozwoli odpowiedzieć ludzie piszą całą prawdę o nim .Jak taki ktoś morze być orzecznikiem nie zapoznając sie z dokumentacją ma człowieka za nic

Moja mama miała komisję w tarnowskim ZUSie.Trafiła na przemiłego i bardzo obiektywnego pana dok.K.Sysłę.Był wyrozumiały i na zawsze będzie pamiętać jego mądre słowa o jej chorobie.Dziękuje paie doktorze z całego serca za kapitalne załatwienie mojej mamy

Rewelacyjny Orzecznik.Szybko i własciwie ocenił moją chorobę.Poradził życiowo i polecił mi zmianę leczania.Wszystko ,tak jak powiedział ten super lekarz. Opinie poniżej są krzywdzące doktora.Tranów powinien byc dumny z tak świetnegoi i b,życiowego ORZECZNIKA ZUS.

Podejście lekarza to jakaś tragedia. Osoba wypalona zawodowo. Po zadaniu pytania nawet nie czekał na odpowiedz tylko zaczął coś wpisywać w komputer. Następnie jak próbowałem odpowiedzieć to uciszał mnie, ponieważ przeszkadzam mu w pisaniu. Nie miał pojęcia co i jak ma sprawdzać. Całą wizyta byle szybciej do następnego pacjenta... To ten typ orzecznika, który przywraca gościa bez nogi do pracy fizycznej. Nie polecam

Ten orzecznik nawet zmierzyć ciśnienia tętniczego nie umie, to mierzenie trwa sekundę. Czemu takiego człowieka wystawiają w Zusie zero tolerancji i słychać jak przez drzwi w w przychodni na curii to krzyczy na ludzi.

Lekarz w ZUS tarnow orzecznik Zero szacunku do pacjenta Stwierdził po poruszeniu noga ze jest wszystko okej a mój prywatny lekarz po rezonansie jawnie pokazał i wytłumaczył ze noga powinna być pod operacje , lecz jest szansa rehabilitacja uratować . Niestety tak wykształcony lekarz orzecznik stwierdził ze można pracować mimo ze mam zakaz od ortopedy 0 gwiazdek takich ludzi nie powinno być

Lekarz w ZUS tarnow orzecznik
Zero szacunku do pacjenta
0 gwiazdek takich ludzi nie powinno być

Lekarz orzecznik w ZUS Tarnów . P.doktor na komisji orzekającej nie jest zapoznany z dokumentacją medyczna , nie słucha pacjęta , zadaje szablonowo pytania i ocenia po wyglądzie zewnętrznym , a nie po stanie zdrowia.

Lekarz tragedia, niemiły, bezczelny totalna masakra . Nie powinni zatrudniać takich ludzi jak On. Zero szacunku do pacjenta.