Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,9 |
Poświęcony czas | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,8 |
Godny polecenia | 4,9 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dziś rozmawiałam z panem doktorem. Szok. Gość mnie wysłuchał, nie bagatelizował, był uprzejmy o zainteresowany pomocą pacjentowi. Dziękuję i nie polecam...bo jak polecę, to lekarz będzie zbyt zajęty, żebynie przyjąć 🙂
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo fachowe podejście do pacjenta, szeroki zakres wiedzy i duża kultura osobista co jest zaletą w kontaktach z pacjentami, lekarz który poświęca swój czas dla pacjenta potrafi trafnie zdiagnozować choroby i za to jest ceniony. Godny polecenia. Szkoda że w Mikołowie już nie przyjmuje w przychodni na ul. Katowickiej. Wielki szacunek dla Pana Tarnawskiego bo jest fachowcem w swojej pracy.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz. Uprzejmy, kulturalny i bardzo miły, fachowiec w tym co robi. Od x lat miałem bóle w dole glowy/ karku. Lekarze robili mi tomografię, zdjęcia i stwierdzili migrenę plus jeszcze coś tam. Jednakże raz w miesiącu miałem potworne bóle głowy i byłem nie do życia. Pan doktor Tarnawski polecił mi mierzyć ciśnienie, dał tabletki i od ponad roku ani raz mnie głowa nie bolała. Dlatego mu bardzo podziękowałem i bardzo go cenię za posiadaną wiedzę i podejście.
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny lekarz. Zawsze pomocny, miły uśmiechnięty. Normalna rozmowa z pacjentem. Wie o co pytać i potrafi pomóc. Ocena na WIELKI PLUS!
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry człowiek i lekarz. Polecam jestem jego pacjentką już pięć lat i nie zawiodłam się. Dziękuję panie Doktorze.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz.Uprzejmy,życzliwy.uśmiechnięty.Oby tak dalej:)
Bardzo dobry lekarz.Uprzejmy,życzliwy.uśmiechnięty.Oby tak dalej:)
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz, zaangażowany, niezwykle uprzejmy i przyjazny, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, kieruje do specjalistów w razie potrzeby. Polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Najlepszy lekarz jakiego miałam .Szkoda że zniknął z przychodni z Ośrodka dla Niepełnosprawnych w Borowej Wsi. Może ktoś wie gdzie przyjmuje.
Godny polecenia | 5,0 |
Witam Ten lekarz to prawdziwy skarb. Jedyne jakiemu ufam:) Podobno nie przyjmuje już na katowickiej w Mikołowie tylko na Gostyni, więc będę go poszukiwać tak długo, aż znajdę tę przychodnie. Mam nadzieję, że zawsze taki będzie i się nie zmieni.
Witam
BYŁAM PIERWSZY RAZ I JESTEM B. ZADOWOLONA