lekarz Paweł Rygiel

gabinet prywatny
Staszica 13/20
38-400 Krosno

Gdy trafiłam pierwszy raz na wizytę z dzieckiem do pana doktora byłam bardzo mile zaskoczona, że lekarz potrafił tak łatwo złapać kontakt z dzieckiem( dziecko miało 5 lat). Bardzo delikatnie zbadał dziecko, nie było żadnych płaczów, wyrywania się małego ani ja nie musiałam go trzymać.Lekarz wszystko konkretnie tłumaczy i wyjaśnia jak będzie wyglądało leczenie. Poświęca pacjentowi 100% uwagi,widać że interesuje go to z czy dana osoba do niego przychodzi .Ponadto …

dr n. med. Karol Piątkowski

Przychodnia Specjalistyczna "Komed"
Piaskowa 1

Pan doktor Karol Piatkowski to bardzo dobry specjlista i przemily czlowiek.Cierpliwy,spokojny,wyrozumialy,EMPATYCZNY :-)!!.Lekarz z powolania z dobrym sercem.Ma szcunek do swoich małych pacjentow i ich rodzicow,moge mowic o nim tylko w samych superlatywach.Juz kilka lat temu moj najstarszy syn byl pacjentem pana doktora i mial wycinany trzeci migdalek,a 29 sierpnia kolejny syn przechodzil ten zabieg oczywiscie u doktora Piatkowskiego.Wszystko jak po masle,dzieciaki po zabiegu czuja sie naprawdę bardzo dobrze mysle,ze miedzy …
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Artur Niedzielski

Laryngolog

Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Lublinie
ulica Spokojna 3

Pan profesor Niedzielski, to człowiek o dużym sercu . Podejście do dzieci ma wspaniale. Jest znakomitym specjalistą. Bardzo dobrze zajął się naszym synkiem. Pomimo tylu tytułów jakie ma jest normalnym, zwykłym człowiekiem. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. A.P
Opinia dodana przez: Angelika

dr n. med. Karolina Hydzik-Sobocińska

Laryngolog, Otolaryngolog

Bujwida 8/1

U Pani doktor leczyłam się w SCM clinic i polecam ją za szybkie i skuteczne pozbycie się mojego sporego problemu, czyli polipów w nosie. Wszystko przebiegło błyskawicznie, na pierwszej wizycie w trakcie dokładnego badania laryngologicznego od razu wykonała mi rezonans magnetyczny , a na kolejnej endoskopowo usunęła polipy. Po zabiegu nie było żadnych problemów, dostałam jedynie szereg zaleceń, do których miałam stosować się około 14 dni. Na razie mam spokój …
Opinia dodana przez: Pola
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Laryngolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jacek Składzień

prof. dr hab. n. med. Jacek Składzień

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pan Profesor jest niezwykle uprzejmym, miłym i wyrozumiałym człowiekiem - jest jednym z najlepszych specjalistów w Krakowie jeśli chodzi o laryngologię i zabiegi - wcześniej byłam u 2 Pań laryngolog, które kierowały mnie na zabieg wycinania obrzęku z gardła - tudzież Pan Profesor bardzo dokładnie zbadał moje gardło i okazało się, że nic tam nie ma i żaden zabieg nie jest mi potrzebny. Pan Profesor podszedł do badania bardzo profesjonalnie …
Opinia dodana przez: Kasia H.

dr Małgorzata Iwanowska

''AS-MED''
ul. Sulimów 26
08-110 Siedlce

Doskonały specjalista, zdecydowanie polecam! Dokładnie bada i stawia odpowiednią diagnozę, dzięki czemu leczenie przebiega szybko i sprawnie, a przy tym Pani doktor jest bardzo miła i pomocna! W danych chyba wkradł się jakiś błąd bo Pani Doktor przyjmuje w As Medzie ale na Sulimów chyba 26, albo coś koło tego, tu ich strona http://as-med.com.pl/
Opinia dodana przez: Dominika

lek. med. Anna Wakarow

Audiolog, Foniatra

Gabinet lekarski

Dusza nie człowiek bardzo pomocna, miła i bardzo sympatyczna. Pani Doktor wyleczyła moja córkę z nawracających zapaleń uszu dzięki Pani doktor uniknęliśmy drenażu mimo że wcześniej trzech lekarzy nam mówiło że to nieuniknione, a jednak daliśmy radę Polecam
Opinia dodana przez: AGATA
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Logopeda
                                       mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

Logopeda, Neurologopeda

Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew

Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Opinia dodana przez: Sebastian Rosa

lekarz Dorota Piórkowska

Alergolog, Laryngolog dziecięcy

Gabinet Lekarski (wizyty domowe)
Warecka 4/6 m.81

Do Pani doktor poszłam z moim synem. Uważam że dr Piórkowska jest lekarzem z ogromnym doświadczeniem, bardzo nam pomogła. Polecam
Opinia dodana przez: koniki

Aleksander Zwierz

Szpital im.Jana Biziela
Bydgoszcz

Bardzo serdecznie polecam Pana Doktora! Super podejście do dzieci. Badanie przeprowadzone w świetnej atmosferze, z pełnym profesjonalizmem. Wyszłam z gabinetu z poczuciem, że Syn trafił na znakomitego specjalistę!
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Maria Żelachowska

Chodkiewicza 7a lok. 2

Dr Żelachowska jest najlepszym Laryngologiem w Szczecinie

lekarz Ewa Bakun

Pietrasze 10
15-131 Białystok

Rewelacyjna! Przez kilka tygodni męczyłam się z zapaleniem zatok. Pani doktor zleciła mi odpowiednie leki i fachowo wytłumaczyła przebieg choroby. Bardzo serdeczna i miła, uważnie słucha i wypytuje szczegółowo. Ponadto po wizycie podrzuciła mnie własnym autem do centrum i miło porozmawiała. Świetny specjalista i miły człowiek :)

lekarz Dariusz Domagała

Gabinet stomatologiczny ABC stomatologii
Kościuszki 16 /5
45-062 Opole

Pan doktor pod każdym względem pełen profesjonalizm . Warto było jechać żeby uzyskać pomoc,gorąco polecam . Henryk
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Emilia Jaśkiewicz-Burnejko

4 WSK Wrocław
ul.Weigla

w czerwcu moja 16-letnia córka w szpitalu wojskowym miała wycinane migdałki.cały zabieg został wykonany fachowo. córka bardzo szybko wróciła do zdrowia,

lekarz Małgorzata Michalska-Mosiej

Prywatny Gabinet Laryngologiczny
15-003 Białystok

Bardzo mile wspominam wizytę u Pani Doktor. Po dokładnym wywiadzie oprócz problemu z którym przyszedłem Pani Małgorzata wykonała również szereg innych badań i upewniliśmy się, że wszystko jest w porządku. Pani doktor ma rozległą, wielodyscyplinarną wiedzę i równocześnie jest miłą i empatyczną osobą. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Przemek

dr n. med. Monika Morawska-Kochman

Komandorska 53E / 2

Polecam z całego serca Panią Doktor cudowna kobieta przeprowadziła korektę uszów uszów córki która wyszła pięknie,Pani Dr jest bardzo przyjazna i miłą osobą o wielkiej wiedzy oczywiście cudowne podejście do pacjentów jak i rodziców dziękujemy za całego serca.
Opinia dodana przez: Agata
Pełen profesjonalizm do tego dużo empatii i co było najważniejsze jasne i zrozumiałe dla mnie wytłumaczenie przebiegu zabiegu.Dla mnie "super doktor" .
Opinia dodana przez: Dorota
Pani doktor, wszystko dokładnie tłumaczy, poświęciła mi bardzo dużo czasu, zapoznała się z dokumentami i wdrożyła leczenie. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Ewa Chmielnicka

pl. Floriański 3
26-110 Skarżysko-Kamienna

Pani doktor , jest bardzo miła , była moim trzecim laryngologiem i już byłam na kilku wizytach , jestem zadowolona bardzo .

lekarz Małgorzata Zborowska

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

l Pani Doktor podczas odbytej przeze mnie wizyty wykazała się naprawdę wielkim profesjonalizmem. Od dłuższego czasu miałam problemy z zatokami męczyło mnie to dobrych kilka miesięcy przez ten czas odwiedziłam już wielu specjalistów jednakże żaden z nich nie wykazał się szczególna inicjatywą pomocy. Zapisywano mi jakieś nieskuteczne środki i leczyłam się domowymi sposobami. Pani dr przede wszystkim zleciła wszelkie badania i postawiła trafną diagnozę skierowała mnie na zabieg i teraz …