Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Laryngolog
                                       lekarz Krystian Rozmus

lekarz Krystian Rozmus

Laryngolog, Lekarz medycyny estetycznej

CM Wodna 25
Ul. Wodna 25 Łódź

Godny zaufania specjalista. Kompetencja,kompleksowość podejścia do pacjenta,rzetelność,dokładne tłumaczenie choroby i sposobu leczenia,uprzejmość. Polecam.
Bardzo fajna lekarka, rzeczowa i uprzejma. Pracuje głosem i zawsze wyratuje mnie z najgorszej sytuacji.

dr hab. n. med. Bolesław Samoliński

Alergolog, Laryngolog

al. Solidarności 129/131 lok. 200

Super lekarz ma czas i tłumaczy, niestety czasem zbyt specjalistycznie i nie wszystko zrozumiałam, ale po 3 latach szukania znalazł przyczynę alergii. Co prawda testy trochę kosztowały, ale warto było wiedzieć "jak żyć" dziękuje panie profesorze

lek. med. Violetta Lorek

Laryngolog, Otolaryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie" Sp. z o.o.Zdrowotnej "Zdrowie" s.c.
Zawierciańska 14
32-310 Klucze

Pani dr Lorek, to najwspanialszy lekarz, jakiego poznałam. Mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że uratowała mnie od poważnych problemów zdrowotnych. Pani doktor, to lekarz na wysokim poziomie, bardzo uprzejma, wrażliwa na cierpienia pacjenta, o rozległej wiedzy medycznej, ma wspaniałe i serdecznie podejście do chorego, zawsze pomocna. Jednym słowem lekarz na " złoty medal". Polecam na 200%. Serdecznie Panią pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 39271, 'name': 'Komorów'} Laryngolog
                                       lek. med. Rafał Chmielewski

lek. med. Rafał Chmielewski

ORL - Laryngolog Rafał Chmielewski
Brzozowa 77
05-806 Komorów

Pełen profesjonalizm! Wspaniały lekarz! Wspaniały człowiek! Endoskopia bezbolesna. Wszystko na spokojnie bez pośpiechu wytłumaczone. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Wojtek
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Laryngolog
                                       lekarz Anna Pasterska

lekarz Anna Pasterska

gabinet
Emilii Sczanieckiej

Zgłosiłem się do Pani doktor, z przewlekłym katarem (utrzymującym się ponad miesiąc), krwawieniem z nosa i obniżonym zmysłem powonienia. Moim głównym celem było wykonanie badania fiberoskopem. Jednak po przeprowadzonym wywiadzie, Pani doktor uznała, że dane badanie jest zbędne i tylko obejrzała moje drogi oddechowe, po czym nie podała pełnej diagnozy, tylko stwierdziła, że jest to prawdopodobnie obecnie panujący wirus, połączony z ogólnym osłabieniem organizmu. Przepisała mi tylko jedne krople do …
Opinia dodana przez: S

lekarz Krzysztof Postolko

Ars-Medica
Warszawska 17

Kkonkretny, szybko podejmujący decyzje, kompetentny. Krótko i na temat. Po prostu działanie a nie opowiadanie.

dr n. med. Robert Szamborski

Hadmedica
Płochocińska 111

Wizyta z polecenia rodziców. Miałe problem z zawrotami głowy. Przeszedłem wiele gabinetów, lekarzy, doktorów i profesorów a w głowie jak mi się kręciło tak kręciło. I wizyta u doktora Szamborskiego. Wizyta komercyjna, tłum pacjentów przed gabinetem. Doktor sympatyczny, miły. Krótka rozmowa, konkretne pytania, nie lub jak mówi się nie na temat. badanie lekarskie, zajrzał tu i tam. Zapytał czy jestem ktoś jest ze mną, ponieważ wykonał mi magiczne wyginanie moją …
Opinia dodana przez: ARTUR

lek. med. Ewa Cwynar-Pitera

Zawierciańska 14
32-310 Klucze

Rany w życiu nie trafiłam do takiej lekarki i nawet najwiekszemu wrogowi bym jej nie polecila.Ja nie wiem jak taka osoba może być lekarzem i mieć styczność z pacjentami.Pani pożal sie boże doktor wogóle nie poświeca uwagi pacjentowi bo zawsze ma ważniejsze sprawy na głowie.Poszłam do niej z dzieckiem które płakało cała noc z powodu bólu ucha dodam że miałam na skierowaniu napisane pilne a ona mi wyjezdza z tekstem …
Opinia dodana przez: Ewka
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Audiolog
                                       lekarz Edward Ślączka

lekarz Edward Ślączka

Audiolog, Foniatra

Gruszy 50

bardzo nie polecam wizyty u tego Pana, poszedłem z problemem szumów usznych. Na podstawie zajrzenia w nos i do uszu lekarz stwierdził że moja przypadłość to uszkodzenie nerwu słuchu i powiedział że jest to nie uleczalne. Mam 30 lat
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Urszula Sujkowska

Szpital Damiana - Wałbrzyska
ul. Wałbrzyska 46

Brak podejścia do dzieci. Jeśli chodzi o młodszych pacjentów nie polecam. Leki zostały wypisane. Wizyta trwała dość długo.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Jacek Konca

Lekarze z Radości
Patriotów 207

Rzeczowy, bardzo sympatyczny, kompetentny lekarz. Dokładnie bada, wszystko szczegółowo objaśnił. Bardzo skupiony na pacjencie. Wizyta miała trwać 20 minut, a w gabinecie spędziłem dobre 45 minut. Jestem zadowolony z wizyty u pana doktora.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Julitta Solecka

Laryngolog

Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
43-300 Bielsko-Biała

Byłam u Pani doktor na wizycie z określonym problemem. Chciałam zdiagnozować potencjalne zmiany na języku. Pani Doktor przemiła jednak po 3 minutach w gabinecie nic nie wyjaśniła , powiedziała że wszystko w porządku, nie zadała żadnych pytań. Czułam dalej niepokój więc wybrałam się do innego laryngologa i została zdiagnozowana na języku zmiana której było niezbędne usunięcie . Mimo przyjścia z określonym problemem, widoczną aktywna zmiana na języku Pani doktor nie …

lekarz Tomasz Grzelecki

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Byłam u tego lekarza w ramach prywatnego ubezpieczenia. Gdybym zapłaciła, żądałabym zwrotu pieniędzy. Wizyta trwała 2 minuty. Lekarz nieuprzejmy. Podejście do pacjenta na zasadzie po co w ogóle przyszedł. Zgłosiłam się z bólem głowy i przewlekłym zapaleniem zatok. Zajrzał mi do nosa, powiedział, że mam przegrodę nosową do operacji i napisał to na kartce, przegroda do operacji. Bez recept, skierowań itd. Poszłam do innego lekarza na NFZ w szpitalu w …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Tomasz Widłak

ul. Artura Grottgera 10/1
81-438 Gdynia

dr n. med. Krystyna Kalicka

Laryngolog

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty

81-391 Gdynia

dr n. med. Aleksandra Krokowicz

Centrum Medicover Plac Andersa
Plac Andersa 5

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Uprzejma i bardzo pomocna lekarka. Najlepsza na całą Wielkopolskę.Potrafi rozwiązać każdy problem, czego inni nie potrafią. Polecam każdemu. Wielki szacunku dla tej wspaniałej Pani doktor.
Opinia dodana przez: Rybcia