Filtruj terminy

Foniatra, Laryngolog

spec.ZOZ:"SANUS"
Majkowska 13a(teren "MEDIX")
62-800 Kalisz

Najlepszy lekarz w Kaliszu. Bardzo miła, uprzejma, dokładna, profesjonalna. skupia się na dolegliwości , wyjaśnia , cierpliwa , doskonale diagnozuje . Przepisuje leki bardzo skuteczne i jednocześnie niedrogie. Jest doskonałym lekarzem. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Ewa Biedermann

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Miła i bardzo kompetentna Pani doktor. Zawsze wysłucha i poświęci tyle czasu ile potrzebuje. Dobrze dobiera leczenie. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Krystian

lekarz Marek Meler

Zakład Samarytanka
Konopnickiej 3-5/17-18
62-800 Kalisz

Podchodzę pod 70.Trafiłem na Pana Marka w szpitalu.Okazało się,że mam pourazowe powikłania kostne w obrębie nosa i skrzywienie przegrody.Wszysto,razem z przerośniętą śluzówką wręcz uniemożliwiało mi oddychanie.Zabieg trwał ok.1,5 godziny. Usunął pan doktor nadmiar tkanki kostnej,a następnie młody lekarz,pan Szczuraszek (bardzo obiecujący przyszły specjalista) zeszył śluzówkę.Po 2. dniach usunięto z nosa tampony,i okazało się,że świat niezwykle pachnie.Wraz z drożnością nosa odzyskałem węch,który utraciłem gdzieś w młodości.Ogromne dzięki i pozdrawiam.Maciej
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Grzegorz Gawron

Koszutskiej 30
62-800 Kalisz

Lekarz wrogo nastawiony do pacjenta. Zachowuje się jakby nienawidził ludzi!!! Aż strach się odezwać....