lekarz Grażyna Kadej

Międzynarodowa 56

dr hab. n. med. Karolina Dżaman

Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Bursztynowa 2

Świetny lekarz.Po operacji guza ślinianki w 2015 roku żadnych problemów.Doskonały zespół z Panią ordynator
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Laryngolog
                                       lekarz Wiktor Miechowski

lekarz Wiktor Miechowski

ALKAMED Przychodnia Lekarzy Specjalistów i Rehabilitacji
Broniewskiego 23

Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalną i życzliwą opiekę. Dzięki trafnej diagnozie oraz odpowiednio dobranemu leczeniu moja angina została szybko i skutecznie wyleczona. Pan Doktor wykazał się dużą wiedzą, cierpliwością i zaangażowaniem, a cały przebieg wizyty był bardzo komfortowy. Jestem ogromnie wdzięczny za pomoc i z pełnym przekonaniem polecam tego specjalistę każdemu, kto potrzebuje opieki laryngologicznej.
Opinia dodana przez: Jakub
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Laryngolog
                                       dr n. med. Paweł Szwedowicz

dr n. med. Paweł Szwedowicz

Optimum Medica
Broniewskiego 3

Pan Doktor super specjalista i konkretny człowiek.. Umie podejść do człowieka i opisać problem. Więcej takich lekarzy nam potrzeba.Teraz czekam na wizytę z synkiem i mam wielką nadzieje ze pan Doktor nam pomoże. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Tomasz Kwiatkowski

dr hab. n. med. Bolesław Samoliński

Alergolog, Laryngolog

al. Solidarności 129/131 lok. 200

Super lekarz ma czas i tłumaczy, niestety czasem zbyt specjalistycznie i nie wszystko zrozumiałam, ale po 3 latach szukania znalazł przyczynę alergii. Co prawda testy trochę kosztowały, ale warto było wiedzieć "jak żyć" dziękuje panie profesorze

dr n. med. Robert Szamborski

Hadmedica
Płochocińska 111

Wizyta z polecenia rodziców. Miałe problem z zawrotami głowy. Przeszedłem wiele gabinetów, lekarzy, doktorów i profesorów a w głowie jak mi się kręciło tak kręciło. I wizyta u doktora Szamborskiego. Wizyta komercyjna, tłum pacjentów przed gabinetem. Doktor sympatyczny, miły. Krótka rozmowa, konkretne pytania, nie lub jak mówi się nie na temat. badanie lekarskie, zajrzał tu i tam. Zapytał czy jestem ktoś jest ze mną, ponieważ wykonał mi magiczne wyginanie moją …
Opinia dodana przez: ARTUR
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Audiolog
                                       lekarz Edward Ślączka

lekarz Edward Ślączka

Audiolog, Foniatra

Gruszy 50

bardzo nie polecam wizyty u tego Pana, poszedłem z problemem szumów usznych. Na podstawie zajrzenia w nos i do uszu lekarz stwierdził że moja przypadłość to uszkodzenie nerwu słuchu i powiedział że jest to nie uleczalne. Mam 30 lat
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Urszula Sujkowska

Szpital Damiana - Wałbrzyska
ul. Wałbrzyska 46

Brak podejścia do dzieci. Jeśli chodzi o młodszych pacjentów nie polecam. Leki zostały wypisane. Wizyta trwała dość długo.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Jacek Konca

Lekarze z Radości
Patriotów 207

Rzeczowy, bardzo sympatyczny, kompetentny lekarz. Dokładnie bada, wszystko szczegółowo objaśnił. Bardzo skupiony na pacjencie. Wizyta miała trwać 20 minut, a w gabinecie spędziłem dobre 45 minut. Jestem zadowolony z wizyty u pana doktora.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Tomasz Grzelecki

Centrum Medyczne CMP Chmielna
Chmielna 14

Byłam u tego lekarza w ramach prywatnego ubezpieczenia. Gdybym zapłaciła, żądałabym zwrotu pieniędzy. Wizyta trwała 2 minuty. Lekarz nieuprzejmy. Podejście do pacjenta na zasadzie po co w ogóle przyszedł. Zgłosiłam się z bólem głowy i przewlekłym zapaleniem zatok. Zajrzał mi do nosa, powiedział, że mam przegrodę nosową do operacji i napisał to na kartce, przegroda do operacji. Bez recept, skierowań itd. Poszłam do innego lekarza na NFZ w szpitalu w …
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Krystyna Kalicka

Laryngolog

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty

ul. Wałbrzyska 46

lek. med. Anna Wakarow

Audiolog, Foniatra

Gabinet lekarski

Dusza nie człowiek bardzo pomocna, miła i bardzo sympatyczna. Pani Doktor wyleczyła moja córkę z nawracających zapaleń uszu dzięki Pani doktor uniknęliśmy drenażu mimo że wcześniej trzech lekarzy nam mówiło że to nieuniknione, a jednak daliśmy radę Polecam
Opinia dodana przez: AGATA

lekarz Dorota Piórkowska

Alergolog, Laryngolog dziecięcy

Gabinet Lekarski (wizyty domowe)
Warecka 4/6 m.81

Do Pani doktor poszłam z moim synem. Uważam że dr Piórkowska jest lekarzem z ogromnym doświadczeniem, bardzo nam pomogła. Polecam
Opinia dodana przez: koniki

Jolanta Trojnar

Laryngolog, Pediatra

LEKARZ OTOLARYNGOLOG PEDIATRA JOLANTA TROJNAR SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA

Świetny lekarz laryngolog kompetentna i bardzo dokładna Polecam z całego serca. Pani doktor zdiagnozowała chorobę u naszego syna z którą przez rok inni lekarze sobie nie radzili
Opinia dodana przez: Robert

lek. med. Tomasz Rowicki

Laryngolog, Otolaryngolog

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Waryńskiego 9

Tak ciepłego podejścia do dziecka tylko sobie życzyć od wielu lekarzy. Wyrozumiały i cierpliwy dla rodziców. Lekarz który wyjaśni wszystko i zrozumie każdą wątpliwość. Miałam przyjemność w trudnej chwili dla mojego syna i dla mnie spotkać dr.n.med. Tomasza Rowicki w Centrum Zdrowia Dziecka i Bardzo Dziękuję że operował Pan mojego syna.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Zuzanna Gronkiewicz

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Poświęca pacjentowi czas i uwagę. Jasno tłumaczy przyczyny dolegliwości i możliwe leczenie. Świetna lekarka.
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Marcin Broda

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Ten lekarz robił mi zabieg w WIML-u (przegroda i małżowiny) i zrobił to chyba naprawdę bardzo dobrze, bo od pierwszej chwili po zabiegu do teraz (ok. 3 tyg.) nic mnie nie bolało i nie boli. Po 12 dniach zwolnienia normalnie funkcjonuję. Na kontroli w czasie badania delikatny, stara się nie sprawiać bólu - po poprzednim badaniu przez innego lekarza (kiedy pierwszy raz w życiu popłakałam się włąśnie z bólu) miałam …

dr n. med. Anna Bielicka

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

CITY CLINIC
Popularna 62A

bardzo polecam dr Annę Bielicką,szczególnie jeśli chodzi o leczenie dzieci.