Jest gburowaty i nie uprzejmy oraz opryskliwy. Nie polecam. Wizyta w strzelcach Opolskich w szpitalu.
Niezwykle uprzejmy i rzeczowy pan doktor. Zalecone zastrzyki pomogły mi od razu, od razu postawiły mnie na nogi. Na wizycie byłem w szpitalu wojskowym w Gliwicach w ramach świątecznej opieki a mieszkam w zupełnie innym województwie. Źle zrozumiałem zalecenia że mam dostać zastrzyki dopiero następnego dnia a pan doktor zdobył do mnie numer telefonu i pani z rejestracji zadzwoniła że mam przyjść jeszcze dzisiaj czyli okazał mi w 100% zainteresowanie moim problemem. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do miasta zegarów.
Jest bardzo nieuprzejmy w stosunku do rodziców. Lekarza to nie przypomina. Tylko antybiotyk zleca i ma problem, że w ogóle dziecko musi zbadać.
Byłam przyjęta na dyżurze w szpitalu wojskowym w Gliwicach, z oparzeniem ręki, bardzo konkretnie a przy tym pan doktor był bardzo miły, normalny , równy gość a nie nadęty jak inni medycy . Ja jestem zadowolona, mogę polecić
Jak zwykle na NFZ, pretensje że pacjent przyszedł. Oczywiście zapomnieliśmy książeczki zdrowia, ale zamiast powiedzieć że jest wymagana i odesłać z kwitkiem, to pierw przy rejestracji oburzenie i wykład. Potem Pan doktor kolejny wykład. Nie uda się dziecka zdiagnozować ponieważ nie ma książeczki, nie wie ile dziecko mialo wagi jak się urodziło. Ja rozumiem że to odpowiedzialność przepisać antybiotyk ale bądźmy ludźmi. Dziecko co prawda zbadał ale przepisał zestaw startowy, antybiotyk/przeciw alergiczny/inhalacje. A na koniec nawet nie raczył podzielić się diagnoza. Także jak to zazwyczaj bywa, co wizyta u lekarza to trauma. Albo po coś przyszedł. Albo co tak późno...
Ten lekarz to nieśmieszny żart. Z gorączką 39,5 stwierdza, że to nic takiego, on nie wie z czego ona jest. Przy osłuchiwaniu zakryłam biust i usłyszałam komentarz: myśli Pani że biustu nie widziałem, na filmach wiele razy widziałem.
Bardzo jestem zadowolona z Pana doktora, przeszłam z dziećmi przez tylu lekarzy i żaden dobrze nie zdiagnozował. Dzieci się męczyły kilka tygodni, po wizycie u Pana doktora po 3 dniach u dzieci nastąpiła poprawa, w końcu znalazł się lekarz który poświęcił czas na zbadanie dzieci. Nie wiem skąd te opinie że Pan doktor jest nierzetelny czy nie miły, ja odniosłam wręcz przeciwne wrażenie i cieszę się bo ostatnim razem wizyty u lekarzy były stresujące a tu z uśmiechem wyszłam wraz dziećmi z gabinetu. Polecam
To pisanie negatywnych opinii które odzwierciedlają przeżycia pacjentów na wskutek błędnych działań Pana Osińskiego niczego nie zmieni. Jeśli chcecie coś zmienić względem tego pana należy napisać skargę wraz z uzasadnieniem w pierwszej kolejności do 1)dyrektora placówki, w której pracuje lekarz, 2) rzecznika odpowiedzialności zawodowej lekarzy Okręgowej Izby Lekarskiej. 3)Rzecznika Praw Pacjenta.
1)dyrektora placówki, w której pracuje lekarz,
2) rzecznika odpowiedzialności zawodowej lekarzy Okręgowej Izby Lekarskiej.
3)Rzecznika Praw Pacjenta.
Beznadziejny lekarz. Po krótkiej rozmowie telefonicznej kazał przyjechać. Tak też uczyniłam. Córka miała dziwne rumieńce, wysoką gorączkę i bolące gardło. To było w sobotę późnym popołudniem. Na wizycie stwierdził, że nic się nie dzieje i ma tylko infekcje wirusową. Odesłał do domu bez niczego w sumie. Stan pogorszony w nocy. W poniedziałek u rodzinnego okazało się, że to szkarlatyna. Nie dość że niewychowany to jeszcze tragiczne podejście do dziecka. Mało delikatny. Córka po samej jego minie nie chciała być przez niego badana. Opryskliwy i nieprzyjemny. Widać, że siedzi tam z …
Widać, że siedzi tam z przymusu.
Wizyta w nocnej opiece w Gliwicach.
Trafiliśmy do pana "doktora" na dyżurze weekendowym w szpitalu wojskowym w Gliwicach. Synek goraczkowal, slanial się, był marudny i nie chciał jesc... Ten pseudolekarz najpierw miał pretensje że nie przynosiłam książeczki zdrowa bo rzekomo są tam bardzo istotne informacje o dziecku np. szczepienia.(już widze, jak je analizuje..) poświęcił nam 5sek na badanie. Stwierdził anginę i przepisał antybiotyk bez zapytania jakie wcześniej syn przyjmował. Dzięki Bogu nie podałam dziecku tego antybiotyku tylko przeczekaliśmy do następnego dnia i udaliśmy się do laryngologa. Nasza pani doktor była bardzo oburzona ta diagnoza, powiedziała że nie ma ani anginy ani zapalenia gardła! Podawała bym dziecku niepotrzebnie antybiotyk! To jest skandal i ta osoba powinna zrzec się tytułu lekarza. Omijajcie szerokim łukiem tego pana.