dr n. med. Jan Mejnartowicz

Przychodnia Lekarza Rodzinnego Nr 1 Andrzej Rudziński Sp.p.
Wschodnia 25/57
62-030 Luboń

Bardzo dobry lekarz, wyrozumiały, cierpliwy. Jest miły dla pacjenta i konkretny. Rzadko spotyka się takich specjalistów.
Opinia dodana przez: Błażej

lekarz Agnieszka Kieroń-Stachyra

LOGOS
JANA III SOBIESKIEGO 55A
62-030 Luboń

Odkąd zaczęłam się leczyć i biegać po lekarzach,to jest to chyba jedyna pani doktor która naprawdę chce mi pomóc!
Opinia dodana przez: Agnieszka Majcher

lekarz Małgorzata Wierzbicka

NZOZ "ART-MED"
ul. ks. Streicha 17
62-020 Luboń

Niestety nic dobrego o tej Pani nie mogę napisać. Szkoda czasu na wizytę u tej Pani, arogancka, nie u mnie postawić dobrej diagnozy, no i higiena pracy pozostawia wiele do życzenia.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Jan Banasiuk

Maya 1a
62-030 Luboń

Polecam wizyty u Pana doktora. Zna się na swoim fachu, gabinet jest wyposażony we wiele potrzebnych sprzętów. Ma świetne podejście do pacjenta i potrafi pomóc w każdej sytuacji.
Opinia dodana przez: Lubczynski

lek. dent. Karolina Wolnik-Płoszaj

NZOZ "MULTIDENT" Poradnia Stomatologiczna
Wschodnia 25/44
62-031 Luboń

Witam, Polecam Panią Doktor Karolinę Wolnik-Płoszaj!!!!! :-))) Niesamowite podejście do pacjenta,!!! profesjonalizm!!! plus serce ipełne zaangażowanie, cierpliwość na maksa, wytłumaczenie od a do z. Rewelacja!!!! Szkoda ze na tak mało profesjonalistów z sercem w tej naszej służbie zdrowia się spotykamy. Pani Doktor...... urzekła mnie Pani swoim podejściem, cierpliwością i wiadomo profesjonalizmem. Dziękuję, dziękuję, dziękuję! Katarzyna Gruczyńska

lekarz Daniel Lubiński

zespół gabinetów
Wschodnia 24/36
Luboń

To była moja pierwsza wizyta. Od bardzo dawna nie spotkałam takiego lekarza. W pozytywnym znaczeniu oczywiście. Ogromna wiedza. Wywiad przeprowadzony szczegółowo. Czas poświęcony tyle ile choroba wymaga. I co najlepsze stosuje nowoczesne metody a nie jak dużo neurologów faszerują tabletkami , gdzie człowiek nie wie jak się nazywa. Jak ktoś ma potworne bóle głowy różnego pochodzenia to polecam doktora.
Bardzo sympatyczny i przystojny pan doktor. Potrafi człowieka rozbroić uśmiechem. Dokładnie opisał możliwości leczenia. Zaalarmował co należy leczyć natychmiast a z czym możemy poczekać. Nie próbował mnie oskubać jak moja poprzednia dentystka. Powiedział że kilka plomb które mam mimo iż można by je wymienić ze względów estetycznych to mogą spełniać swoją funkcję jeszcze przez jakiś czas gdyż są szczelne, a przy znoszeniu starej plomby zawsze znosi się część tkanek zdrowych. …

lekarz Bartosz Neneman

MED-LUX Sp. z o.o.
ul. Stefana Żeromskiego 1
62-031 Luboń

Bardzo polecam, bardzo dobry specjalista, trafna diagnoza, miły, uprzejmy, wyczerpująco wyjaśnił problem, duże zaangażowanie podczas wizyty, widać, że doskonale zna się na tym co robi.

lekarz Łukasz Szumerowicz

zespół gabinetów
Wschodnia 24/36
Luboń

Łukasz Szumerowicz to lekarz z powołania. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta, jest dociekliwy w diagnozowaniu. Podczas pobytu naszej bliskiej w Szpitalu Cegielskiego zawsze miał czas na rzetelne i przystępne informowanie nas o stanie zdrowia pacjenta. Udzielał rzeczowych odpowiedzi na nasze pytania, to uważny i rzetelny specjalista. Dobrze wiedzieć, że są tacy lekarze! Dziękujemy za wszystko!
Opinia dodana przez: Barbara i Wojciech

lekarz Tomasz Wierzbicki

62-030 Luboń

Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz bardzo sympatyczny. Wszystko że spokojem tłumaczy

lek. dent. Anna Burzyńska

Kościuszki 64 A
62-030 Luboń

Chodzę od lat i polecam, profesjonalnie, sprawnie i miło. Nigdy nie było żadnych problemów, plomby ładne i długo się trzymają.

dr n. med. Andrzej Szczepaniak

Hematolog

Przychodnia Lekarza Rodzinnego Luboń-Żabikowo
ul. Józefa Poniatowskiego 20
62-030 Luboń

Wspaniały lekarz, dobry empatyczny człowiek . Polecam z całego serca. Zbyszek ze Środy Wielkopolskiej
Opinia dodana przez: Zbigniew

Marek Stożek

Cenrtum Medyczne
Żeromskiego 1
62-031 Luboń

Jestem w trakcie leczenia kolana, kilka razy bardzo delikatnie wykonał ściąganie płynu i blokady. Usunięcie narośli na twarzy również przebiegło bezboleśnie. Dzięki jego stanowczości opanowałam paniczny strach. Polecam.
Opinia dodana przez: Iwa

lek. dent. Elżbieta Bartosz-Sondowska

Poradnia Stomatologiczna PERFEKT-DENT
Poniatowskiego 20
62-031 Luboń

Polecam tylko adres jest zły p.dr przyjmuje na ul.Poniatowskiego 24a w Luboniu.Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzet w tym komputerowe znieczulenie. profesjonalny, przemiły personel zwłaszvza p.dr Sondowska.

lekarz Urszula Domitrz - Walkowiak

Poradnia Stomatologiczna PERFEKT-DENT
Poniatowskiego 20
62-031 Luboń

Miałam z panią doktor konsultację telefoniczną wyników badań, była bardzo miła i dokładnie zapoznała się z problemem. Pani dr stwierdziła, że problem zdrowotny dotyczy czego innego, niż mi się wydawało i okazało się, że miała rację. Jestem bardzo wdzięczna, bo nie dostałam w ciemno leków, które mogły zaszkodzić tylko zostałam skierowana do właściwego specjalisty i dzięki temu szybko wdrożono właściwe leczenie.

dr hab. n. med. Liliana Łykowska-Szuber

Gastroenterolog

62-030 Luboń

U Pani doktor leczę się od ponad 10 lat. Dzięki niej jestem dzisiaj tu gdzie jestem. Mam wspaniałe dziecko, męża, pracę, normalne życie. A na początku mojej drogi z nieuleczalną chorobą było inaczej. Miałam chwile, że chciałam zniknąć. Dzięki Pani doktor, jej ciepłu, empatii ale przede wszystkim profesjonalizmowi, wyszłam na prostą. Czasami wiem, że bywam męcząca, zła na cały świat za niesprawiedliwość jaka jest moja choroba. Pani doktor zawsze była …

dr n. med. Igor Meissner

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

MEISSMED Przychodnia Stomatologiczna
Kochanowskiego 1/2
62-031 Luboń

W klinice Meissmed przeszedłem operację wstawienia implantów. Przeszedłem całą drogę od diagnozy do założenia implantów i teraz czeka mnie wizyta kontrolna po ostatnim zabiegu. Mogę więc wyrazić swoją opinię już po założeniu implantów i ich dokładnym sprawdzeniu w działaniu. Na każdym etapie uzyskiwałem bardzo szczegółowe wyjaśnienie co będzie robione i dlaczego, wręcz z pokazaniem prototypów implantów, śrub gojących itp. Założenie moich implantów trwało niestety trochę dłużej, ponieważ musiałem przejść małą …
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Magdalena Orwaldi

Internista, Pulmonolog

62-030 Luboń

Bardzo dobry specjalista. Pani doktor bywa czasami "ostra" ale nigdy chamska czy nieuprzejma. Jeśli pacjent słucha co mówi pani dr, zadaje rzeczowe pytania i nie wymądrza się bo sam zdiagnozował się na dr google to można pytać o wszystko. Pani dr doradzała mi lepiej niż rodzinny dla którego byłam tylko numerkiem. Do niej zawsze jest kolejka i przyjmuje pacjentów po godzinach, bo wizyta nie trwa 5 minut jak wyznacza NFZ …
Opinia dodana przez: małgorzata

dr n. med. Tomasz Synowiec

Przychodnia Lekarska Med-Lux
Rynkowa 63
62-081 Luboń

Bardzo dobry ,kompetentny specjalista dla mnie najwyższej klasy.Życzę Panu doktorowi dużo zdrowia i wytrwałości w tak trudnym zawodzie.
Opinia dodana przez: Kazimierz Sz.

lekarz Zbigniew Popow

Lekarz med. paliatywnej

ulica Kołłątaja 41
62-031 Luboń

Bardzo mądry i dobry lekarz oraz człowiek. Zawsze pomocny i otwarty dla pacjenta. Świetny specjalista !
Opinia dodana przez: Klaudia