Przychodnia Rejonowa nr 5
Oświęcimska 36
Piekary Śląskie
Uważam, iż ten człowiek pracując jako lekarz wyrządził ludziom więcej złego niż dobrego. Moim zdaniem taka osoba nigdy nie powinna zostać lekarzem. Nie wiem jakim sposobem tak niekompetentna osoba została doktorem nauk medycznych i zastanawiam się czy to ma związek z tym, iż jego ojciec jest również lekarzem. Nie chcę tutaj spekulować na temat czegoś czego nie jestem pewien, ale z chęcią opowiem o moich osobistych doświadczeniach (potwierdzonych też przez ...
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Med-Orzeł" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kotuchy 40
Piekary Śląskie
Bardzo dobry lekarz, do tego życzliwy i kompetentny. Szuka rozwiązania problemu, kieruje na potrzebne badania, jest spokojna i przyjazna. 100% polecam!
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
Piekary Śląskie
Pan dr nie sprawdził sie w moim przypadku jako internista poswiecil mi moze 5min podczas badania jedyne co zrobil to zajrzał do gardła i dal leki p/bolowe na gardło. Za tydzień nie bylam wstanie przełknąć i ledwo mówiłam dostalam antybiotyk od innego lekarza. No coz mimo dobrych opini na Pana temat moja niestety jest zdecydowanie inna.
PROFESJONALNA REHABILITACJA VITA-PLUS EWA GREUPNER
ks. Jerzego Popiełuszki 50
Bytomska 83
Szarlej, Piekary Śląskie
PIEKARSKIE CENTRUM MEDYCZNE Sp. z.o.o. NZOZ Szpital Miejski- Oddział Gin-Poł
ulica Szpitalna 11
Piekary Śląskie
"AVIMED-PLUS" Sp. z o. o.
ulica Popiełuszki 50