Pana Tadeusza 6
Olsztyn
Jestem bardzo zadowolona , duża wiedza poparta dużą empatią . Nie ma problemu z badaniami i specjalistą .
Korzystałam z pomocy Pani doktor na nocnej i świątecznej opiece zdrowotnej. Przeprowadziła bardzo szczegółowy wywiad na temat objawów. Dokładnie wyjaśniła przyczynę bólu i działanie leków, które przepisała. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Miłe podejście do pacjenta i sympatyczna atmosfera to dodatkowe atuty Pani Ewy. Oby wszyscy lekarze z takim zaangażowaniem wykonywali swoją pracę. Polecam Panią Doktor Ewę Bajak.
Barcza 17/6
Olsztyn
Bardzo kompetentny lekarz. Zainteresowany historią choroby. Szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia oraz dobiera, modyfikuje leki. SZCZERZE POLECAM! 😀 😀
ul. Jamnicka 133e
Nowy Sącz
Bardzo miła i rzeczowa kobieta, zawsze podchodzi do pacjenta z troską i ostrożnie stawia diagnozy. Nigdy nie pozostawia bez pomocy i zawsze stara się wszystko dokładnie wytłumaczyć.
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Cudowny lekarz. Trafiłam do niego przez przypadek. I od ponad 10 lat konsultuję z nim nawet opinie, które wydali specjaliści. Świetnie tłumaczy, miły i z poczuciem chumoru. Polecam
ul. Pleszewska 24
Raszków
Pani Doktor jest przykładem zmian w ochronie zdrowia, które sprowadzają się do wyższych standardów w publicznej opiece zdrowotnej w porównaniu z niektórymi gabinetami prywatnymi.
Mazura 37
Płock
Wspaniała ,kompetentna,empatyczna Pani doktor. Pochyla się nad problemem pacjęta.Tworzy miłą atmosferę w gabinecie. Godna polecenia .
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Dla mnie - najlepsza, najmilsza - a mam solidne kłopoty ze zdrowiem! Zawsze trafne diagnozy i leczenie. Słucha też tego, co mówi pacjent.
Jestem pod opieką Pana Doktora już od pół roku na 1 wizycie byłam w listopadzie ubiegłego roku z powodu silnego bólu ucha środkowego i wycieków pan doktor dokładnie zbadał osłuchał wszystko tak jak należy jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pana Doktora wszystko wyjaśnia jest sympatyczny miły oraz otwarty do rozmów jeżeli jest taka potrzeba to bez problemu daje skierowania na badania lub do specjalisty przede wszystkim potrafi nawiązać świetny …
Wojska Polskiego 63
Sieradz
Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
85A
Niemce
EKO-DOKTOR
14-200 Iława Długa 29
Iława
Trafiłam do Pana Doktora poprzez artykuł ze strony. Jak usłyszałam, że moje dolegliwości mogą oznaczać boreliozę, to aż mi się płakać chciało. Całe szczęście, że istnieją tacy lekarze jak Doktor Pawłowski!! Nie mogłam trafić na lepszego !!
Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
Leszno
Lekarz i jako człowiek godnego zaufania.Polecam ,dba o pacjenta.Jest uprzejmy ,miły .Zawsze pomocny.Jeszcze nie odmówił nikomu pomocy.gorąco pozdrawiam
Dziękujemy Panu Doktorowi Janiakowi oraz całemu zespołowi pielęgniarek koło przychodni przy ul. Wiechowicza 4 w Koninie za uratowanie życia mojemu ojcu, któremu zatrzymało się serce. Pomoc była natychmiastowa i profesjonalna. Stało się to 23 grudni tuż przed świętami. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Rodzina.
Poradnia Stomatologiczna PERFEKT-DENT
Poniatowskiego 20
Luboń
Miałam z panią doktor konsultację telefoniczną wyników badań, była bardzo miła i dokładnie zapoznała się z problemem. Pani dr stwierdziła, że problem zdrowotny dotyczy czego innego, niż mi się wydawało i okazało się, że miała rację. Jestem bardzo wdzięczna, bo nie dostałam w ciemno leków, które mogły zaszkodzić tylko zostałam skierowana do właściwego specjalisty i dzięki temu szybko wdrożono właściwe leczenie.
Za Cytadelą 38
Świetna lekarka, empatyczna, dokładnie bada, tłumaczy co się dzieje z sercem. Tłumaczy zalecenia, umawia się z pacjentem na określony dzień i godzinę w celu wizyty kontrolnej. Bardzo polecam dr.Andrys,! Przyjmuje w poradni w Kazimierzu.
BCG Clinic
Ul. Krzywoustego 11-13
Super lekarz .wypisuje skierowania .nie bagatelizuje problemu -nie lekceważy pacjenta -wizyty są bez stresowe
Dr Rusin Medycyna i Chirurgia Estetyczna
Szosa Lubicka 166Ł
Toruń
Bardzo sympatyczny i wesoły Doktor. Robiłam zabieg nici i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mimo mojego poddenerwowania zabieg prawie bezbolesny,a Pan Doktor wszystko wytłumaczył. Bardzo polecam!
Przychodnia dla rodziny
ulica Syrokomli 1
Rzeczowy konkretny z dużą wiedzą. Nie jest leń każdego zbada dokładnie. Może nie wszystkim to pasuje ale lekarz ma leczyć a jak czegoś nie wie to się dowie.