dr n. med. Grzegorz Stróżyk

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Cieszkowskiego 7

Pan Doktor jest bystry i ma wiedze. Robi USG i biopsje co obecnie niewielu robi. Ma także laser do zmian skórnych w gabinecie. To poza tym przemiły człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

lek. med. Romuald Olszewski

Lekarz medycyny pracy, Pediatra

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Romuald Olszewski
Przemysłowa 1
62-065 Grodzisk Wielkopolski

Polecam tego lekarza. Wizyta przebiegła w miłej i profesjonalnej atmosferze. Lekarz był zaangażowany, wszystko dokładnie wyjaśnił i poświęcił mi odpowiednią ilość czasu. Czułam się wysłuchana i dobrze zaopiekowana.

dr n. med. Krzysztof Krakowiak

Dermatolog, Lekarz medycyny pracy

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Senatorska 12
81-411 Gdynia

Z usług Pana doktora korzystałam nieraz i zawsze diagnoza była trafna w 100% a przepisane leki dawały szybka poprawę. Pomógł m.in. mojemu 2 letniemy synkowi który przez ok. rok borykał się z wysypka na twarzy, dwie wizyty u Pana doktora i wysypka już nigdy nie wróciła. Polecam serdecznie

lekarz Zbigniew Popow

Lekarz med. paliatywnej

ulica Kołłątaja 41
62-031 Luboń

Bardzo mądry i dobry lekarz oraz człowiek. Zawsze pomocny i otwarty dla pacjenta. Świetny specjalista !
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Piotr Balawajder

Chopina 7
99-300 Kutno

Lekarz super pod każdym względem. Można mieć do Niego zaufanie. Kompetentny, cierpliwy, stawia trafne diagnozy. Jest bardzo uprzejmy , wytłumaczy chorobę i sposób leczenia a to jest ważne dla każdego pacjenta. Polecam z całą odpowiedzialnością.

lekarz Monika Smolak-Wilhelm

Lublin

Bardzo miła i pomocna Pani Poktor. Często do niej chodzę i zawsze po wizycie wychodzę z uśmiechem na twarzy.
Opinia dodana przez: Ina

lekarz Józef Skorupski

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Super lekarz znam prawie 30- dziśći lat zawsze trafna diagnoza uczynny i wyrozumiały a do tego bardzo sympatyczny polecam w 100 %.
Opinia dodana przez: Wieslaw
{'id': 21150, 'name': 'Łask'} Internista
                                       lek. med. Tomasz Misztalski

lek. med. Tomasz Misztalski

Columna Medica
Wakacyjna 8
98-100 Łask

Bardzo dobry lekarz. Leczył moich rodziców ponad dwadzieścia lat. Zawsze wykazywał się kompetencją, zrozumieniem i cierpliwością. Gdy rodzice nie mogli już chodzić, wizyty domowe nie były dla Pana doktora problem. Dzięki niemu tato dożył 96 lat, a mama jeszcze więcej. Polecam

Piotr Marcinkowski

Internista, Lekarz medycyny pracy

Małomicka 86
59-300 Lubin

Najlepszy fachowiec W Polkowickiej przychodni. Leczę się U niego od 1980 roku. Zastępuje wszystkich specjalistów. Zawsze znajduje lepsze i tańsze zamienniki leków wystawiane przez niby specjalistów. Niby Fachowcy zawsze się z tym zgadzają -Twierdząc, że dobry wybór
Opinia dodana przez: Zbyszek

lekarz Krystyna Czaja

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16

Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Tatiana Sobańska

Połczyńska 2/174
85-711 Bydgoszcz

Najwspanialsza, empatyczna, bardzo mądra Pani Doktor. Leczy mnie i moją rodzinę od lat. Nigdy nie zawiodła.
Opinia dodana przez: Katarzyna T

lekarz Dorota Koziołkiewicz-Lichota

Internista, Lekarz medycyny pracy

Leszczynowa 16
86-031 Żołędowo

Bardzo miła pani lekarz,polecam z czystym sumieniem, badanie przeprowadzone prawidłowo,sumiennie, bardzo dobre podejście do pacjenta

lekarz Wacław Nahorski

Internista, Lekarz medycyny transportu

Al. Niepodległości 771
81-838 Sopot

Zdecydowanie polecam Pana doktora. Musiałem poddać się gastroskopi. Badanie jest wyjątkowo nieprzyjemne. Jednak podejście Pana doktora do pacjenta jego wyjątkowa uprzejmość i fachowość pozwoliła mi to jakoś znieść.
Opinia dodana przez: Gregin

lekarz Waldemar Hładki

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
Józefa Mehoffera 6

6 lat temu uległem poważnemu wypadkowi w wyniku czego przebiłem płuco prętem. Brak mi słów a żeby podziękować Panu dr.hab.n.med Waldemarowi Hładkiemu za uratowanie mojego życia które miał w swoich rękach na stole operacyjnym "Czerwona Chirurgia". dzięki niemu wróciłem do zdrowia a moje lewe płuco funkcjonuje. Panie Doktorze Moje Najserdeczniejsze Podziękowania....
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Włodzimierz Niemyjski

Lekarz sportowy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Twoje Centrum Medyczne
ulica 1 Maja 4
97-400 Bełchatów

Lekarz małomówny ale na moje pytania udział mi konkretnych odpowiedzi. Wpowiadał się tak bym ja laik zrozumiała co się dzieje z moim kolanem. Ale ...nie zapytasz nie wiesz.Polecam.
Opinia dodana przez: Marianna

Grażyna Kazana-Węglowska

Przychodnia Antidotum
Nowy Sącz

kompetentna, uprzejma, solidna w pracy, posiada dużą wiedzę medyczną, życzliwa, w przypadku gdy jest to konieczne bez problemów kieruje do lekarza specjalisty, diagnozę poprzedza badaniami laboratoryjnymi, ekg lub usg
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Anna Lis

Lekarz rodzinny, Pediatra

Chrobrego 7
66-210 Zbąszynek

Miła, kompleksowa usługa. Pani doktor pytała o historię wcześniejszych chorób i dobrze dobrała leki. Szybkie wyleczenie moich dwóch szkrabów.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Katarzyna Jamruszkiewicz

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny ratunkowej

Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych
Niepołomice

Pani doktor bardzo dobrze zajęłą sią moja mama, mimo, że widziałą ja pierwszy raz w życiu, jak przyjechałą do niej pogotowiem, or razu stwierdziła co mamie dolega i zaproponowala leczenie, na które wczesniej nikt nie wpadl, teraz mama czuje sie dużo lepiej

lekarz Jolanta Poskrobko

ulica Piłsudskiego 10/pok.18
17-200 Hajnówka

Dba o mnie lepiej, niż moja rodzina! To jest bardzo konstruktywny komentarz!

lekarz Tomasz Jasica

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
41-308 Dąbrowa Górnicza

Uprzejmy i wyrozumiały lekarz spełnia moje oczekiwania. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i poza leczeniem doradzić czego przestrzegać oraz unikać aby choroba nie wracała. Szczerze polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: hektor52