Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Ludmiła Wenska

Przychodnia Miejska nr 1
Idzikowskiego 7b
05-070 Sulejówek

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Świetna pani doktor. Trafiłam do niej przypadkowo z wirusówką, a dr. Venskaya od razu zauważyła kilka innych dolegliwości, gdzie poprzedni lekarze lekceważyli i machali na to ręką, a pani doktor sama wysłała mnie na badania diagnostyczne. Nie spieszyła się, wysłuchała, była bardzo miła i rzeczowa. Czuję, że w końcu skończą się moje problemy ze zdrowiem.

lekarz Katarzyna Kubasik - Kol

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Grupowa Praktyka Lekarza Rodzinnego Spółka Jawna
Stolarzowicka 106
41-908 Bytom

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pani Doktor jest absolutnie wspaniałą osobą. Pierwsza rozpoznała u mnie hashimoto ( czego nie dokonał nawet endokrynolog na podstawie tych samych badań). Zawsze ma dla pacjenta czas, tłumaczy na czym polega leczenie, jest bardzo sympatyczna i widać, że wie co robi! Jedyne co przeraża- kolejki do Pani doktor w przychodni są koszmarne! /cóż, dobry lekarz jest na wagę złota.....
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Maryla Skwark

Lekarz rodzinny, Pediatra

Gabinet Pediatryczny - Maryla Skwark
Cichy Kącik 10
43-502 Czechowice-Dziedzice

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Bardzo jestem zadowolona z wizyty u Pani Doktor na Nocnej Opiece. Podejście rzeczowe, a odpowiedź na każde pytanie wyczerpująca. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem do małego pacjenta. Polecem

lekarz Izabela Kowalikowska

Medicover
Gdynia

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Bezinteresowna pomoc wykraczająca poza normalne obowiązki lekarskie, uprzejmość, fachowość. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Paweł Szromba

Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych "MED-OPOR" S.C. NZOZ
Śniegockiego Michała 15

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Rzadkie połączenie braku empatii z brakiem kompetencji. Niestety nie polecam. Radzę unikać i koniecznie zasięgać drugiej opinii.

lekarz Agnieszka Mencel

lekarz Marta Fuchs

lekarz Marta Fuchs

Neurolog, Lekarz rehabilitacji medycznej

Gabinet Neurologiczny lek. Marta Fuchs
Przedmiejska 4/018 (rejestracja pon-pt 09:00-17:00, przyjęcia: poniedziałek, środa, piątek)

Pani Marta to najcudowniejszy lekarz do którego trafiłam. Dzięki niej dostałam szansę na lepsze życie bez bólów głowy. Wiedza Pani Marty, jej zaangażowanie, ciepla atmosfera, ktortóra panuje w gabinecie, oraz holistyczne podejście to tylko nieliczne z jej zalet. Przedewszystkim rozmawia z pacjentem, bez pośpiechu, analizuje to co pacjent mówi i wyciąga trafne wnioski. Nie spieszy się i poświęca mi zawsze tyle czasu ile potrzebuje P. MARTA już na pierwszej wizycie …
Opinia dodana przez: ELIZA M
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Gastroenterolog
                                       lek. med. Tomasz Nowak

lek. med. Tomasz Nowak

Gastroenterolog, Internista

GastroDent Gabinet Gastroenterologiczny z Pracownią Endoskopową Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Nowak
Cietrzewia 15

Chciałabym podziękować dr. Tomaszowi Nowakowi za empatię i wyrozumiałość podczas badania w Kwidzynie,a pani asystence za magiczne ręce,które koily ból. Jesteście wspaniałym duetem. Wasz profesjonalizm spowodował,że potrafiliście zapanować nad lękiem największego cykora pod słońcem. Dziękuję serdecznie i zachęcam wszystkich strachliwych.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Agnieszka Pietrzykowska-Kubik

Lekarz w trakcie specjalizacji

BelwederskaMed
Belwederska 9 lok. 4

Udało mi się trafić do Pani Doktor z polecenia mojej siostry, obawy były, jak to pierwszy raz facet po 50ce idzie, żeby zrobić coś dla Siebie...trochę nieśmiało, trochę mało konkretnie,sam nie wiem co dokładnie chcę i tutaj na szczęście wszystko zagrało od samego początku do samego końca.....pełna profesjonalizmu, dyskrecji, poczucia estetyki i talentu Pani Doktor, pokierowała mną, mogę polecić każdemu kto ceni sobie Empatię drugiej osoby, chciałby, aby lekarz był …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Magdalena Węgrzyn

Scanmed Universum przy Politechnice Krakowskiej
Warszawska 24

Genialna jako lekarz i człowiek!!!! Bardzo lubię Panią doktor nie tylko za jej uprzejmość, serdeczność, kompetencje i profesjonalizm, ale również za to, że stara się zrozumieć i szuka rozwiązań nawet w sprawach trudnych i skomplikowanych. Czuję się zdrowy i podniesiony na duchu po wizycie u Pani Doktor!!!
Opinia dodana przez: Zdzisław Roszak

Jarosław Rymaszewski

prywatny gabinet lekarski
11 Listopada 16 I
Bydgoszcz

Polecam serdecznie Pana doktora. Człowiek do rany przyłóż. Chodzę do doktora od 8 lat, moje dzieci również od pierwszych swoich dni, przeżyliśmy razem już wiele chorób, zawszę trafiona diagnoza. Miły i sympatyczny Pan, który z sercem podchodzi do każdego. Polecam każdemu takiego lekarza rodzinnego. Lepiej trafić nie mogliśmy.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Sławomir Łojek

Nałkowskiej 8
09-200 Sierpc

Jako jedyny poświęcił czas kobiecie, która z dnia na dzień przestała mieć czucie w nogach, gdy inni lekarza odsyłali do psychiatry że udaje, inni chcieli leczyć na alergie. On jedyny zrobił podstawowe badania i znalazł przyczynę, że kobieta traci czucie w nogach. Cudowny człowiek.

lekarz Ewa Zmudzińska

Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Stanisława Małachowskiego 14A/4
87-100 Toruń

Serdecznie polecam z całego serca Panią Doktor, wyleczyła naszą córeczką z liszajca i rozległej opryszczyki, od razu dokonała trafnego rozpoznania i wdrożyła odpowiednie leczenie, ktorę przyniosło rezultaty. Najlepsza Pani Dermatolog w całym mieście 👌
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Jan Lesikowski

Klonowa 9 (Vita)
88-160 Janikowo

Od małego chodziłem do tego lekarza. Teraz jestem dorosłym mężczyzną i stwierdzam że to naprawdę dobry lekarz.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Dariusz Giełzak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
43-100 Tychy

Polecam z całego serca Pana doktora ! Miałem wykonaną biopsje, bardzo stresowałem się przed zabiegiem doktor zauważył ten fakt był bardzo empatyczny, uspokoił mnie i razem z świetną Panią pielęgniarką zagadali mnie z humorem bym lepiej zniósł procedurę Zabieg nie bolał praktycznie wcale :) Dziękuję za tak dobrą atmosferę i bezpieczeństwo które poczułem Pan doktor jest świetnym specjalistą :)
Opinia dodana przez: Marcel

lekarz Piotr Bałdyga

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne Gajda Med
plac Skargi 23 / 29
06-100 Pułtusk

Od kilku lat męczyłem się z ostrogami i ni nie pomagało ani blokady ani fala uderzeniowa czy też rehabilitacja. Dopiero terapia osoczem bogatopłytkowym zaproponowana przez Doktora przyniosła istotne efekty. POLECAM
Opinia dodana przez: Mirek